Колекция 2022 на световноизвестната дизайнерка – Вера Уонг бе представенa

...
Колекция 2022 на световноизвестната дизайнерка – Вера Уонг бе представенa
Коментари Харесай

Колекция 2022 на Vera Wang стъпи в България с приятелско TRUNK SHOW



Колекция 2022 на световноизвестната дизайнерка – Вера Уонг бе представенa в България в бутик Bridal Fashion – формален представител на марката за България.

Дизайнерката, сътворила тоалетите за сватбите на Марая Кери, Виктория Бекъм, Сара Джесика Паркър, Алиша Кийс, Гуен Стефани, Дженифър Гейтс, Челси Клинтън, Ким Кардашиян и доста други е изпратила особено за булките на Bridal Fashion рекламна сбирка, която бе показана от действителни клиенти и другари на столичния бутик пред бъдещи булки, които самите те са поканили.

Тази процедура е въведена преди 10 години и концепцията е да се покажат тоалети от дадена сбирка пред избран кръг клиенти в една по-приятелска атмосферана място в съответния бутик. Повреме на интервала на trunk show – то до 31.04.2022 година e планувана и специфична отстъпка от 20% от цените на наличните рокли с етикет - Vera Wang.

Към тази промоция се включват и други бутици – сътрудници на Bridal Fashion, като SSG, Desizo Monni, Gallerato с аромати за събития – Locherber Milano, Delirium Exclusive, които дават също 20% отстъпка на булките, закупили на обичаната в целия свят дизайнерка.

Рокли на Vera Wang показаха:

Гергана Ташкова – бизнесдама,собственик на Mars Armor, другар на Bridal Fashion, притежател на доста награди за бизнес, като последната бе и за жанр – Fashion Styling на Code Fashion Awards.
Тя показа божествената Claudine в комбиниране със ярко лилави ръкавици от естествена стреч кожа също на Vera Wang.Фина черна тиара с бели перли допълваха ансамбъла.
Елена Караколева – Мисис България, Мисис Европейски Съюз, бизнесдама, лице на Bridal Fashion, показа Helene – една приказност в жанр „ принцеса “ с новаторска корсетна част.Йордана Димитрова – Мисис България, бизнесдама, основател на академия за персонален жанр и етикет - „ превъзходната жена “ сияеше в Elise – рокля от копринено микадо в А контур, подчертана талия и ефирни ръкавици пришити към самата рокля в комбиниране с черна тиара с бели перли.Рени Йорданова – бизнесдама, интериорен дизайнер показа „ модерно “ роклята Denisse – нежна и елегантна от копринен креп, този модел е подобаващ както за сватби навън, по този начин и за такива в по-тесен кръг от посетители.Полина Ташкова – топмодел, младоженка и модел на Bridal Fashion e в обичания модел на Vera Wang – Giselle. Разкошна тиара от черни кристали Swarovski и черни кожени ръкавици допълват тази извайваща тялото грациозност от микадо и копринена органза.
Напитка на Trunk Show – шампанско Vauve Clicquot, Mumm, кетъринг – ресторант „ Porto Maltese “, сладкарници „ Неделя “.

Аромат на събитието – Kyushu Rice – Locherber от Gallerato.

Роклите с етикет - Vera Wang са за булките, които обожават модата, не се опасяват да опитват, самоуверени са и имат лично възприятие за жанр.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР