Колекторската фирма, която взе мултимилионен кредит от ББР, пое в

...
Колекторската фирма, която взе мултимилионен кредит от ББР, пое в
Коментари Харесай

Колекторите с големия заем оправят нещата

Колекторската компания, която взе мултимилионен заем от ББР, пое в свои ръце връзката сред малкия екран на “Атака ” и мобилен оператор, на който патриотичната медия дължи огромна сума. 
По-рано мобилният оператор разгласи, че приключва връзките си с “Алфа ” и стопира да им дава услуги, което бе разтълкувано от водача на “Атака ” като политическа принуда. 
Представител на колекторите с огромните заеми пристигна на крайници в редакцията на “Фейк бюлетин ”, с цел да изрази позицията на компанията по този наболял въпрос. 
“Изразяваме угриженост за изострянето на спора сред телевизия “Алфа ” и мобилният оператор, който ги реже. Политическа принуда е мощно казано - проучва колекторът, - но и не е чак толкоз надалеч от истината! Точно преди избори да спираш главния канал за връзка на една партия, това е чиста проба политически ход. Не е редно. В края на краищата, този дълг от 100 и какъв брой там хиляди не е насъбран през вчерашния ден, натрупал се е дълго време и не е тъкмо в този момент моментът да се затваря наложително телевизия. В другия завършек на краищата, не всеки може да взема заеми от ББР. Ние знаем, че това е особена привилегия, по тази причина се стремим да помогнем и на другите юридически и физически лица в тази наша прелестна страна. Пари се намират, пари се изкарват. Ще помогнем и на мобилния оператор, и на политическата партия, която е закъсала за пари. Жестът на мобилния оператор носи репутационен риск и за самия мобилен оператор, ние желаеме и на него да помогнем. Ами че нали всеки ще си каже: на нас ни изключват телефона за 50 лева сметка просрочена, а тия са натрупали 100 хиляди и чак в този момент ги режат предизборно. И още ще си каже човек: ние като не платим 1-2 сметки, ни пращат колектори да ни тормозят, а на “Алфа ” ще пратят ли колектори? И тук давам отговор: не, няма да пратят колектори, ние сами идваме. Ние колекторите не сме чудовища, ние оказваме помощ на хората и организациите. Ще намерим решение! ” - уверен е индивидът от компанията с якия заем от ББР. 
“Тия заеми не сме ги взимали да ги харчим за нелепости. Ние имаме задача! ” - изясни още той пред наша сътрудница, която работи и във компания за онлайн залагания.
***
Колекторът показа и още хрумвания за развиването на бизнеса. 
Колекторската компания има намерение да развие и коректорска активност, че медиите и народът станаха доста необразовани. 
Фирмата счита също да се включи в контрола на израело-палестинския спор, тъй като и това било доста забавен бизнес. 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР