Колективният Запад целенасочено разрушава европейската система за сигурност. Това заяви

...
Колективният Запад целенасочено разрушава европейската система за сигурност. Това заяви
Коментари Харесай

Путин: Западът целенасочено руши европейската система за сигурност

Колективният Запад целеустремено унищожава европейската система за сигурност. Това съобщи съветският президент Владимир Путин в обръщението си към участниците и гостите на Московската конференция за интернационална сигурност, събщава ТАСС.

Т. нар. групов Запад целеустремено унищожава европейската система за сигурност, създавайки все нови и нови военни съюзи, акцентира той.

" Съединени американски щати и техните васални страни жестоко се намесват във вътрешните работи на суверенни страни посредством образуване на провокации, преврати и цивилен войни. Те си служат със закани, изнудване и напън, с цел да принудят самостоятелните държавни управления да се подчиняват на тяхната воля и да следват правила, които са им непознати ", добави Путин.
 Песков: Западът се нервира от самото битие на Русия
Песков: Западът се нервира от самото битие на Русия

Той позволи разблокиране на Фейсбук и Instagram

Той акцентира: " Всичко това се прави с една цел - (САЩ) да запазят своето владичество, моделът, допускащ да се зарежда целият свят, както е било преди епохи, и този модел може да се поддържа единствено със мощ ".

Руският президент насочи вниманието на участниците в конференцията към обстоятелството, че НАТО се придвижва на изток , укрепва военната си инфраструктура, в това число посредством разполагане на системи за противовъздушна защита и увеличение на настъпателните качества на силите за нахлуване.
 Путин се забавлява, че Западът го вини за всички беди по света
Путин се забавлява, че Западът го вини за всички беди по света

Руският президент щял да си " поговори съществено " със западните страни

" На хартия това лицемерно се афишира като нужда от подсилване на европейската сигурност, само че в реалност се случва тъкмо противоположното . В същото време предложенията на Русия от декември предходната година просто бяха подценени за следващ път ", заключи Путин.

Той съобщи и че Западът се пробва да приложи система, сходна на НАТО, в Азиатско-тихоокеанския район , оповестява " Ройтерс ".

По негови думи Съединените щати се пробват да " протакат " спора в Украйна и визитата на ръководителя на Камарата на представителите на Съединени американски щати Нанси Пелоси в Тайван по-рано този месец е било " усърдно планувана провокация ".
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР