Коледното пазаруване понякога се превръща в безкраен кръг на обикаляне,

...
Коледното пазаруване понякога се превръща в безкраен кръг на обикаляне,
Коментари Харесай

8 идеи за коледни подаръци от Sofia Ring Mall

Коледното извършване на покупки от време на време се трансформира в безконечен кръг на циркулиране, чудене и задаване на въпроса: " Това ли да купя или това? ". Точно по тази причина сме ти приготвили 8 хрумвания за дарове, с които да зарадваш околните си тази Коледа.

ЗА СПЕЦИАЛНИТЕ ЖЕНИ




Бижута

Гривна, пръстен или колие? Няма значение. Бижутата постоянно са верният избор, когато търсиш подарък за жена. А тези на Pandora са стилни, нежни, сияят мощно и несъмнено притеглят вниманието. Ще откриеш доста елегантни оферти в магазина на Pandora в Sofia Ring Mall (ниво 2).

Книга със здравословни предписания

Здравословният метод на живот става все по-популярен: от ежедневните тренировки до вкусното ядене в чинията. Точно по тази причина готварските книги още веднъж се връщат на мода. " Моята кухня " от Силвена Роу е страховит подарък за всяка жена с натоварено всекидневие. Ще откриеш тази и още доста книги в Orange Center (ниво 2) в Sofia Ring Mall.

Комплект за колекционери

Независимо дали индивидът, на който искаш да направиш подарък, харесва " Хари Потър ", " Властелинът на пръстените " или друга класика, най-хубавият избор е комплект за колекционери. Можеш да купиш към този момент подготвен или пък да го направиш самичък, с цел да бъде жестът още по-специален. А още по-хубавото е, че този подарък е подобаващ освен за дами, а и за мъже. И то от всяка възраст. ;) Ще откриеш многообразие от вълшебен дарове в Orange Center (ниво 2), Sofia Ring Mall.

Неповторимо прекарване

А в случай че за нея подаръкът е повече от материална движимост, заложи на подарък-преживяване. А ето и едно неизмеримо предложение от нас: вечер с изкуство и вино. Или по-точно – вечер в DaliVino Pop-Up галерията в Sofia Ring Mall.



ЗА ИЗКЛЮЧИТЕЛНИ МЪЖЕ




Комплект от вратовръзка, ръкавели и кърпичка

Ако мъжът, на който търсите подарък, облича по-елегантни облекла или просто комбинира тоалетите си с вратовръзка, то този комплект е най-подходящият избор. Разбира се, с цел да можете да вземете най-подходящия подарък, е хубаво да знаете кой цвят харесва. А най-голямото многообразие от цветове и дизайни ще откриете в Andrews (ниво 2), Sofia Ring Mall.

Бутилка ароматно вино

Истинските ценители на виното имат потребност от едно нещо – още вино. Точно с това можеш да ощастлвиш мъжа, на който към момента търсиш подарък. Бутилка хубаво италианско вино звучи ужасно, нали? Ще откриеш голям избор от виновност от целия свят в pop-up магазина на Seewines (ниво 0) в Sofia Ring Mall.

Настолна игра

Точно те носят чара на дългите вечери, прекарани с другари – без телефони и с откровен смях. Когато подаряваш настолна игра, подаряваш благополучие. В Pulsar (ниво 2) в Sofia Ring Mall ще откриеш играта " Горда България ", както и доста други истински оферти.

Тример за оформяне на брада

Машинката за подкастряне и оформяне на брада е един от най-подходящите дарове за всеки мъж. Независимо дали той е с дълга брада или с леко набола – този тример ще му оказва помощ в всекидневието. А и ще се сеща за теб всякога, когато го употребява. ;) Ще откриеш разнородни оферти в Техномаркет (ниво 0) в Sofia Ring Mall.

БОНУС

Sofia Ring Mall провежда giveaway игра, в която можеш да спечелиш един от три ваучера на стойност 200 лева За да бъдат празниците още по-вълшебни.

Направи този в дует с мен и участвай за един от три ваучера за извършване на покупки за 200 лева в Виж още в коментар ✨

Как да се включиш?

Снимай видео с твой танц пред снежния човек в Sofia Ring Mall.

Качи го в TikTok със #snowmandance и #SofiaRingMall.

Това е. Желаем ти триумф!

Можеш да се включиш до 31 декември. Пълните правила виж.

Надяваме се да сме ти помогнали с избора на невероятен подарък за твой обичан човек. Пожелаваме на теб и на всички твои близки едни в действителност вълшебен празници. И те чакаме в Sofia Ring Mall, където ще откриеш невероятни оферти за дарове и ще играеш за още по-невероятни награди.

Подбор и фотографии:
Източник: iwoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР