Коледното настроение заразява всички и понякога се крие и в

...
Коледното настроение заразява всички и понякога се крие и в
Коментари Харесай

От днес коледни песни звучат в градския транспорт в Стара Загора

Коледното въодушевление заразява всички и от време на време се крие и в най-малките неща. В град Стара Загора по самодейност на локалната община в рейсовете и тролейбусите на градския транспорт ще звучат коледни песни. Тази концепция започва от 21.12 и ще продължи и през коледните празници. Ето какво споделя локалната институция на своя уебсайт: 
" Инициативата на Община Стара Загора има за цел да сътвори спомагателни страсти на всички в навечерието на най-светлите дни до Рождество Христово. От 21 декември (понеделник) в дните до Коледа мелодиите ще способстват за настроението по всички линии на градския превоз.
 Бургас стартира незабавна стерилизация на улици и градски превоз Бургас стартира незабавна стерилизация на улици и градски превоз
В Бургас стартира незабавна стерилизация на централните улици, автобусни спирки и квартали против COVID-19. Общината предприе тази мярка, сле...
Припомняме, че записи на прелестните коледни песнички на децата от Вокална студия „ Усмивки “ при Народно читалище „ Родина 1860 “ звучат и в централната градска част, което добавя коледната приказност. "
Припомняме, че в минали години в градския превоз е имало водачи, които бяха облечени с костюми на Дядо Коледа. 
Наскоро в новините на Българска национална телевизия пък беше оповестено, че коледната декорация на града е една от най-хубавите в страната.Наскоро ви за самодейност на къща-музей " Гео Милев " за четене на коледни приказки. Той ще продължи до 23.12 (сряда). 

 Намаляват работното време на градския превоз в София Намаляват работното време на градския превоз в София
Центърът за градска подвижност ще предложи на Столичния общински щаб краткотрайно понижаване на работното време на градския превоз поради...
За коледното въодушевление се грижи и екипът на Държавна опера - Стара Загора, който ще има коледен концерт на 28 и 29 декември. От уредниците разясняват, че ще съблюдават всички противоепидемични ограничения. Богата стратегия от коледни събития беше изпъстрена и с връчването на спечелилите в онлайн конкурса „ Коледни магии “ на Община Стара Загора. В него се включиха над 100 деца от цялата страна, а награди отидоха при Гергана Кючукова, 16 години, с. Михайлово, общ. Стара Загора, Арт школа към ЦПЛР-ОДК „ Анастас Стоянов “ гр. Шумен с началник Теменуга Христова и задружните съседи от бл. 2 вх. „ В “ ул. “Осми Артилерийски полк “ Стара Загора. 
Надяваме се коледното въодушевление да продължи в един от най-красивите български градове и желаем на старозагорци радостни празници! 

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР