Коледният влак, който ще пътува от София до Банкя и

...
Коледният влак, който ще пътува от София до Банкя и
Коментари Харесай

Удължават курсовете на коледния влак

Коледният трен, който ще пътува от София до Банкя и от Банкя до София с най-стария възобновен за придвижване парен локомотив в парка на БДЖ, ще пропътува още един път маршрута на 17-и декември. Това ще бъде допустимо след проявения извънредно огромен интерес към влака и многочислените запитвания от искащи да пътуват след разпродаването на билетите за оповестените пътувания.

Допълнителният курс на празничната комбинация ще се извърши в 16:00 ч. от Централна гара София. В гара Банкя влакът ще дойде в 16:32 ч., където пътуващите могат да се пренесат от една Коледна атмосфера в друга, като посетят Коледното градче в центъра на курортния град. Атракционният трен ще тръгне от гара Банкя назад към Централна гара София в 17:45 ч., където ще дойде в 18:18 ч.

Цената на билета за пътешестване в двете направления е 35 лева с включено непокътнато място. Децата до 7-годишна възраст ще пътуват гратис, като за тях не е обезпечено настрана седящо място. При издаване на билет за гратис пътешестване на децата е належащо показване на документ, удостоверяващ тяхната възраст. БДЖ припомня, че децата на възраст до 10 години наложително пътуват с компаньон.

 

 

Билети за този трен могат да бъдат закупени от билетните каси и железопътните бюра във всички гари в страната. Количествата са лимитирани.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР