Коледния базар на социалните предприятия ДарПазар вече отвори врати. В

...
Коледния базар на социалните предприятия ДарПазар вече отвори врати. В
Коментари Харесай

Базарът ДарПазар на социални предприятия подкрепя благотворителни каузи

Коледния базар на обществените предприятия " ДарПазар " към този момент отвори порти. В последните четири години обществените предприятия започнаха да намират място с изключение на в сърцата на клиентите си, и в обществените проекти на бизнеса.
Така пазаруването на дарове с идея се снабди и с електронна платформа - darpazar.bg.


Тук се работи както в нито едно друго ателие. Няма фабрика или завод, в който шивачките да са толкоз усърдни, изобретателни и взискателни към детайлите и които по този начин да ценят работата си. Защото тя ги вади от психологичната им болест, избавя ги от рецесиите, дава им самочувствие, че са потребна част от обществото.
Росица Николова: Самото заболяване доста потиска, а пък и в случай че останеш изолиран и неприет от обществото е...Виктория Анастасова, началник на ателие " Творилница ": За някои от тях това са първи стъпки за излизане от изолацията.
Но в този момент на базара, ще се потвърждават както всякога, че са ненадминати майсторки на красивата декорация.

Любомира Илиева - Цяла година работих на онази машина, която е доста бърза и не можех да взема завоите Виктория Анастасова -р-л на ателие " Творилница " - На всички базари на които участваме с изключение на, че продаваме хората научават за нас. Любомира Илиева: Аз вземам участие в продажбите и непрестанно питат - кой ги прави, кой ги прави? Аз се демонстрирам си се покланям.
За да може майсторките от " Творилницата " и на другите обществени предприятия да намират целогодишно клиенти, " ДарПазар " разполага към този момент и с онлайн платформа. Коледен подарък от бизнес другари.

Димитър Колев, интернационална софтруерна компания: Ами, ще видите както тези артикули, които виждате тук на този коледен базар, по този начин и други артикули и доста нови обществени предприятия, които след време ще продължат да употребяват платформата.Анна Адамова, Център за нестопанско право: Последните година-две и от ден на ден компании отварят вратите си за сходни базари и по празниците, и отвън тях, тъй че сме доста щастливи тази еуфория която внасяме дружно с организациите в бизнес средите.
Утре базарът се мести в стъклената кула на площад Македония. Ако пропуснете - мястото е darpazar.bg
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР