Коледната изложба на столичната галерия Лоранъ (ул. Оборище 16) предлага

...
Коледната изложба на столичната галерия Лоранъ (ул. Оборище 16) предлага
Коментари Харесай

Картини за всеки дом на цени от 99 до 999 лв. предлага Лоранъ

Коледната галерия на столичната изложба " Лоранъ " (ул. " Оборище " 16) предлага до 15 януари 2020 година обичайна ликвидация " Картини за всеки дом, цени от 99 до 999 лева ". За четиринадесета поредна година домакините провеждат огромната ликвидация на творби на изкуството. Този път с изключение на обичайните живопис, графика и рисунки, са показани и издания и шалове, научи ДУМА от Лаврен Петров.

Рисунките са богато застъпени и преобладават в експозицията. Част от нея са серии на Владимир Димитров - Майстора, Илия Петров, както и работи с чисто нереален темперамент на Иван Георгиев - Рембранда и " Космос " на Васил Иванов. Към тях са добавени артистичните глави на Тома Трифоновски, ранните рисунки на Димитър Казаков - Нерон и композициите на Иван Табаков и Живка Пейчева. Традиционно участват и шаржовете на Илия Бешков.

Изборът в графиката попада върху акватинти на Петър Морозов, гравюри на дърво и литографии на Веселин Стайков, както и камерни творби на Любомир Йорданов.

Примамливи оферти са готови и измежду живописта: акварели на Дечко Узунов, Христо Нейков, Цанко Панов, Никола Златев, няколко натюрморта на Василка Генадиева и Костадинка Цветкова, горски пейзажи на Борис Колев, Михаил Малецки, платна със мощна фактура на Ясен Станчев и доста други.

В цялост коледната галерия може да бъде прегледана в уеб страницата на галерията. Част от творбите са подредени по стените на салона, а други може да бъдат видени след питане и проявление от хранилище. Освен това в пространството на изложбата може да се прегледат и купят скъпи издания. Сред тях на празнична цена от 75 лева се продава огромната книга за Цанко Лавренов, а новото предложение е монографията за Лика Янко на промоция от 30 лева

Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР