Коледен благотворителен турнир по волейбол подготвят в Силистра. Това съобщиха ...

PromoMall.bg
Коледен благотворителен турнир по волейбол подготвят в Силистра. Това съобщиха

Благотворителен турнир по волейбол подготвят в Силистра

Коледен благотворителен шампионат по волейбол приготвят в Силистра. Това оповестиха за Българска телеграфна агенция уредниците от ВК „ Елит “. Събитието ще се организира на 17 декември в салона на Езиковата гимназия „ Пейо Яворов “ в крайдунавския град.

Събраните средства ще бъдат дарени за лекуването на 20-годишната Деяна Бъчварова. През пролетта на младата жена бе сложена диагноза „ Артерио-венозна малформация “. Тя е оперирана в „ Пирогов “, само че се нуждае от 4 до 6 месеца интензивна рехабилитация в Турция, чиято цена е над 200 хиляди евро.

Участие в коледния шампионат са декларирали тимовете на „ Елит “ и „ Елит 2 “ от Силистра, „ Волов 2020 “ от Шумен и „ Попово 09 “ от едноименния град.

През последните години събитието се трансформира в обичайно. Досега събраните средства бяха дарявани за деца с един родител от Езиковата гимназия " Пейо Яворов " в Силистра.

Гледай волейбол на MAX с най-вълнуващите дуели от Шампионската лига за мъже и дами и Световното клубно състезание за дами, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.

Източник: sportal.bgКОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР

PromoMall.bg