Колата беше паркирана странно с отворена врата. Мобилният му телефон

...
Колата беше паркирана странно с отворена врата. Мобилният му телефон
Коментари Харесай

Младен Маринов: Семейството на Адриан е в шок и комуникацията е трудна, колата му е паркирана неестествено

" Колата беше паркирана необичайно с отворена врата. Мобилният му телефон и документите са били в колата и защото е намерил това за извънредно за работния ден на момчето, бащата е потърсил полицията ", разяснява основният секретар на Министерство на вътрешните работи Младен Маринов пред Нова телевизия. " Родителите са шокирани, контактът с тях е сложен, само че това е обикновено. Ние продължаваме да работи. Цяла нощ екипът работи. Към момента няма данни някой да е направил контакт с околните на Адриан. ", прибавя още той

" Последно отвлеченият се е видял с татко си, говорили са по работа. Не мога да ви дам информация с кого е било последното му телефонно позвъняване. За страдание очевидци на нещо, случило се, няма. ", споделя още Маринов.

Във всеки лизингов бизнес има проблеми. Няколко десетки длъжници има компанията. Може да целят възмездие, помилван на задължения. Парадирането с разточителен живот също може да е породило желанието за похищение. Човек би трябвало да внимава какво вкарва в обществените мрежи, защото не знае кой го гледа насреща ", твърди той.

Главният секретар опроверга предлагането, че е допустимо автоджамбаз да е намесен в закононарушението. " Въпреки че колата е открита наоколо до парцел на автоджамбаз, пуснат предварително, открито е, че той няма общо. "

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР