Колаж, Фейсбук, Бойко Борисов, Георги ГеоргиевЛидерът на БОЕЦ изрази остро

...
Колаж, Фейсбук, Бойко Борисов, Георги ГеоргиевЛидерът на БОЕЦ изрази остро
Коментари Харесай

БОЕЦ: Борисов трябва да бъде незабавно задържан

Колаж, Facebook, Бойко Борисов, Георги Георгиев

Лидерът на БОЕЦ изрази остро персонално мнение във връзка срещата на някогашния министър председател с президента на Турция. БОРИСОВ би трябвало да бъде неотложно арестуван!

СПОМНЯТЕ ли си в последните 20 години различен някогашен министър председател да е ходил на килимчето при турския президент една седмица преди изборите? Това написа Георги Георгиев в обществената мрежа.

Срещата на Борисов и Ердоган е позорна за Борисов, само че и съставлява тежко закононарушение съгласно бългаското законодателство. Без значение какви пояснения дават калинките и ПР-те на ГЕРБ за тази среща тя има единствено една цел. Борисов е при Ердоган, с цел да изпроси част от турските гласове за себе си и ГЕРБ на идните избори. Съшият Ердоган, който към този момент съобщи поддръжката си за Движение за права и свободи. Съшият Ердоган, който рекетира България и Европа от няколко години с бежанците от Сирия и Ирак.

Ердоган е деспот, по сходство на Путин и Лукашенко, от които Борисов се учеше, получаваше поддръжка и обслужваше през последните години. ТУРСКИ ПОТОК е най-точния образец. Хиляди са задържаните публицисти, магистрати, учени, преподаватели и цивилен деятели в Турция по заповед на Ердоган. Хиляди страници са и документите и отчетите, които турските служби имат за контрабандата на каптагон и цигари на Пеевски и Бойко Борисов през Турция за Ирак, и арабския свят. Така диктатора Ердоган сложи на директно послушание Борисов още преди пет години и го трансформира в собствен пощенски гълъб и тръбач в Европа.

От последните социологии излиза наяве, че ГЕРБ към този момент са втора и даже трета партия, а изцяло допустимо е да станат и четвърти.

Сега Борисов е при Ердоган, с цел да проси поддръжка и гласове на изборите. Не от европейски водачи, не от вуйна си Меркел, а от сатрапа Ердоган. Какво значи това? Че Борисов желае от президент на непозната страна директно да се намеси в изборите и вътрешните работи на една суверенна страна, на България. Това се класифицира, като измяна и национално изменничество,. най-тежко закононарушение съгласно наказателния Кодекс на България. Незабавно би трябвало да бъде свален имунитета на Борисов и той да бъде измамен под отговорност за държавна измяна и опасност за националната сигурност.

Утре - 05.07.2021г. БОЕЦ ще внесем сигнал за случая в ДАНС и ще чакаме реакцията и дейностите на службите. Или бездействието им, което също ще е показателно.

Битката продължава, написа още Георги Георгиев в персоналния си профил във фейсбук.



Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР