Колаж БулфотоНАЙ-МНОГО ЖЕРТВИ ОТ НАЧАЛОТО НА ПАНДЕМИЯТА - ПЛАНЪТ “КАЦАРОВБългария ...

Колаж БулфотоНАЙ-МНОГО ЖЕРТВИ ОТ НАЧАЛОТО НА ПАНДЕМИЯТА - ПЛАНЪТ “КАЦАРОВБългария

Проф. Кацаров: Престъпната небрежност на Стойчо Кацаров докара това бедствие за България

Колаж Булфото

НАЙ-МНОГО ЖЕРТВИ ОТ НАЧАЛОТО НА ПАНДЕМИЯТА - ПЛАНЪТ “КАЦАРОВ ”

България означава най-тъжния си ден от началото на пандемията от Коронавирус -19.

- 243 умряли - РЕКОРД за страната;

- 5863 нови случая - РЕКОРД за всички вълнѝ досега;

- 736 на 100 хиляди души е 14-дневната заболяемост за страната - РЕКОРД от началото на пандемията;

- 1735 позитивни случая в София - РЕКОРД от началото на пандемията;

Престъпната немарливост на Стойчо Кацаров докара това злополучие за България.

Да, престъпна немарливост е, тъй като Наказателният кодекс е безапелационен , че закононарушение е “когато деецът не е предвиждал настъпването на общественоопасните последствия , само че е бил задължен и е могъл да ги планува ”.

От няколко месеца, дружно с доста мои сътрудници предизвестяваме , за покрусата , която наблюдаваме през днешния ден . Призоваваме за дейности и увереност , само че . . . Изборите очевидно са ви били по- съществени .

Това написа проф. Костадин Ангелов в обществените мрежи.

Големи заклинания бяха в Гербова зала, закани и обети по предходните ръководещи . А през днешния ден - Президентът е гол.

Имали сме били проект . Той бил целесъобразен . Затова не се ползвал . Иначе беше доста прекрасен . Трябваше да сме спокойни.

Но!

Системата се ръководи от един комплициран и уплашен човек. Човек в дълбока здравна назадничавост и професионална некадърност . Човек, който в никакъв случай не е бил доктор . Лишен от лекарска дееспособност . Никога не влизал в болница, в кола за спешна помощ , в ДКЦ, в Шокова зала, в морга. Човек, който не познава процесите от вътрешната страна , по тази причина и не ги схваща . Но ги управлява - сякаш .

Резултатът - летяща като ракета смъртност. Черни върхове по болни и починали българи. Срамни резултати, разследване и от унижението на водещи експерти с експеримент . Заменянето им с послушни специалисти . Пропиляно лято, в което можеше лечебните заведения да се приготвят . Вместо това задействаме механизма за гражданска отбрана на Европейски съюз , с цел да пращаме наши заболели да се лекуват в чужбина. Срам и срам !

Срамно и позорно отношение към медиците на първа линия. Недостатъчен ремдесевир. Отговорът- нямаме сигнали. Имате сигнали, само че пращате наказателни роти в лечебните заведения .

Пропиляно лято и за учебните заведения . Тотално неподготвени.

Къде ви е толкова хубавият проект , господа?! Не работи ли?! Няма и да проработи, тъй като е писан от медицински недоносчета и извадени от нафталина специалисти .

Има решавания . Помислете, в случай че можете към момента и не ви е вцепенил страхът - за плановия банкет и плановата оперативна активност със съответните изключения, пишо още проф. Костадин Ангелов в персоналния си профил във фейсбук.

П.С. Стойчо Кацаров лъга доста през финалните месеци. Най- огромната му неистина , че пандемията е под надзор лъсна тази заран . За злощастие стойността е висока и всички ще я платим.

Ето малка част от блясъка на Плана “Кацаров ”:

Проверка на обстоятелствата :Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията . Пишете непосредствено на [email protected] .Ще обърнем внимание!

Източник: petel.bg