Колаж БНТ, БулфотоАмериканският президент Джо Байдън смени определенията за Путин

...
Колаж БНТ, БулфотоАмериканският президент Джо Байдън смени определенията за Путин
Коментари Харесай

Байдън за Путин: Умен и твърд политик, достоен съперник

Колаж Българска национална телевизия, Булфото

Американският президент Джо Байдън смени определенията за Путин в навечерието на срещата на двамата в Женева.

Ден откакто го назова автократ, Байдън през днешния ден го дефинира като интелигентен и корав политик, който е заслужен противник, написа

Президентът на Съединени американски щати даде конференция след срещата на върха на НАТО в Брюксел като обави, че обстановката в Донбас не би трябвало да попречи на влизането на Украйна в НАТО, само че приемането е обвързвано с осъществяването на избрани критерии, а въпросът с корупцията в страната продължава да е открит.

Очаквано обаче множеството въпроси бяха ориентирани към предстоящата среща във вилата Ла Гранж. Товао ще е първото излизане на Путин зад граница от началото на 2020 година.
Съединени американски щати не търсят спор с Русия, само че ще отговорят на нездравословната й интензивност, сподели Байдън.

Той съобщи още, че всички водачи на НАТО са му благодарили за срещата с Путин тъкмо в този момент.

Дадох на Путин ясно да разбере, че двете страни имат области за съдействие, само че има и червени линии, които не би трябвало да се пресичат, сподели Байдън.

Според него е в полза на Путин да промени отношението на света към себе си.

Ако Навални почине в пандиза, това ще е покруса и ще потвърди, че Русия не съблюдава правата на индивида, съобщи още Байдън.

По същото време Путин даде обстойно изявление за американската телевизия NBC, в което обстойно приказва за източния фланг на НАТО.

" Защо трябваше на НАТО да се уголемява на Изток като доближава инфраструктурата си към нашата граница, И вие ми казвате, че ние демонстрираме експанзия?  Че дори след разпадането на Съветския съюз съставлява някаква опасност за Съединението щати и за другите страни в Европа? Ние непринудено изведохме всичките си войски от Източна Европа. Военните страдаха, защото десетилетия са живеели там със фамилиите си без да имат естествени условия за живот, в това число и за децата си.

Ние поехме големи разноски, а какво получихме в подмяна - инфраструктура до нашите граници.. И вие ми казвате, че ние някого заплашваме?  Да, ние вършим постоянно учения, само че за какво това би трябвало да провокира проблем за някой от сътрудниците на НАТО. Това не го разбирам ", сподели Путин

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР