Коко Гоф се класира за втория кръг на силния тенис

...
Коко Гоф се класира за втория кръг на силния тенис
Коментари Харесай

Коко Гоф започна с чист успех в Торонто, Винъс Уилямс отпадна

Коко Гоф се класира за втория кръг на мощния тенис шампионат в Торонто, откакто надделя сънародничката си Мадисън Бренгъл в напълно американски конфликт от първи кръг на конкуренцията с 6-1, 6-3. Срещата продължи малко над час игра.

10-та в главната скица не остави никакви подозрения в превъзходството си на корта, изключително в откриващия сет. Тя започва с ранен пробив и след това осъществя още един до края на частта. Втората стартира с брейк за квалификантката Бренгъл, само че Гоф го върна мигновено и по-късно проби подаването на съперничката още два пъти, с цел да ликува с крайната победа.

Младата американка сервира под 50% за целия мач, само че загуби единствено четири точки на първо подаване и девет на второ, като отрази една от двете благоприятни условия за пробив пред сънародничката си. В идващия кръг Гоф ще се изправи против шампионката на Уимбълдън Елена Рибакина, която отстрани квалификантката Мари Бужкова в два сета.

Напред продължиха още Юлия Путинцева, Лейла Фернандес, Алисън Риск и Жил Тайхман, която в профил ветеранката Винъс Уилямс.

"You should be a voice actor! "
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР