Кока-Кола отбелязва 55 години в България. Производството на емблематичната напитка

...
Кока-Кола отбелязва 55 години в България. Производството на емблематичната напитка
Коментари Харесай

55 години Кока-Кола в България в 55 истории от 55 думи

Кока-Кола отбелязва 55 години в България. Производството на емблематичната напитка в страната започва през 1965 година и то за първи път с лого на кирилица. 55 години по-късно, водена от убеждението, че всеки един от нас има история с Кока-Кола през тези години, Системата на Кока-Кола в България кани 55 вдъхновяващи души, измежду които известни персони, инфлуенсъри, дългогодишни чиновници и сътрудници, да опишат собствен безценен спомен, обвързван с известната напитка в 55 думи.
В петата част от акцията представяме историите на артиста Ивайло Захариев, влогъра Stefie, Симона Типлеа – Регионален шеф „ Човешки запаси “ – Регион 2 в Кока-Кола ХБК, Константин Атанасов – Директор „ Правни въпроси “ в Кока-Кола ХБК България и Стела Иванова – Експерт „ Връзки с потребителите “ в Кока-Кола ХБК България.

Ивайло Захариев
Актьор
Първият ми път на Aniventur, косплей фестивал в София, видях онлайн хора, облечени като обичаните си анимирани герои. Участниците бяха създали сами своите костюми. От тогава съм въодушевен и аз самият да опитвам да заживея в друга ера или свят, като някой мой обичан рисуван воин. Благодарение на поканата от Coca-Cola претърпях това ентусиазъм.

Симона Типлеа
Регионален шеф „ Човешки запаси “ – Регион 2
Кока-Кола ХБК
Разкривам личния си капацитет и оказвам помощ на другите да създадат същото. Това е моята история с Кока-Кола. И я пиша дружно с сътрудниците ми към този момент 11 години. В България пък историята ми е обвързвана с младия и въодушевен екип, работещ за всички Хеленик пазари по света, който ръководех като шеф на звеното Business Services Organization.

Константин Атанасов
Директор „ Правни въпроси “
Кока-Кола ХБК България
За мен бутилката с присъщия контур постоянно е била знак на най-разпознаваемия международен бранд и на напитката, която най-добре утолява жаждата. „ Тайната съставна част “ на триумфа на Кока-Кола обаче – това е освен качеството на напитката и обичта към марката, само че и страхотният екип, стимулиран да се развива непрекъснато и да печели дружно с нашите клиенти.

Стела Иванова
Експерт „ Връзки с потребителите “
Кока-Кола ХБК България
Какво ми дадоха моите двадесет и шест години в компанията:
 КОКА-КОЛА ХБК с нови цели за стабилно развиване КОКА-КОЛА ХБК с нови цели за стабилно развиване
Седемте нови цели, които компанията възнамерява да извърши до 2020 година са ориентирани към понижаване на въздействието върху околната среда, под...
Приятелства.
Прекрасни сътрудници, от които изучавам всеки ден и съм по-добра в работата си.
Увереността, че постоянно има решение.
Учиш се и от триумфите, и от грешките – единствено по този начин израстваш инстински.
Незабравими моменти на помощ, съпричастност и човещина.
 Кока-Кола става на 128 години през днешния ден Кока-Кола става на 128 години през днешния ден
На 29 март 1886 година е основана най-известната газирана напитка в света - Кока-Кола. Едва ли има някой, който не е чувал за нея, н...
Че преди да сме чиновници, сме индивиди.

Stefie
Влогър
Школата по танци, която посещавах, организираше летен лагер и нямах самообладание за него. С приятелките ми от групата взехме решение да се поразходим, тъй като беше тъмно за плаж. Намерихме най-близкото магазинче и взехме Coca-Cola. Брутален проливен дъжд ни изненада на връщане, само че вместо да се скрием, отворихме кеновете си и се наслаждавахме на момента под дъжда, дружно.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР