Кои са рекордьорите по преференции на вота?Любопитни размествания и силна

Кои са рекордьорите по преференции на вота?Любопитни размествания и силна ...

Красавица, Слави и синът на Поли са рекордьори на вота


Кои са рекордьорите по преференции на вота?Любопитни размествания и силна подкрепа за определени кандидати в партийните листи белязаха тези избори

Лидерът на “Има такъв народ” и водач на варненската листа Слави Трифонов е рекордьор по преференции в 3 МИР-Варна, показват данни на РИК, пише "Труд".

Персонален вот за Трифонов са дали 13 599 души. Така той изпревари студентката Славена Точева, която пренареди листата на ГЕРБ-СДС с получени 6805 преференции - 1407 повече от водача проф. Костадин Ангелов.

Коя е хубавата Славена Точева от Варна. Според официалната й биография, младото момиче е полиглот, владее 4 езика и следва туризъм.

При търсене обаче излиза инфо как красавицата преди три години е журирала конкурс за Мис Варна като представител на клуб Сенсо.Преференциите напълно пренаредиха листата на коалицията “ГЕРБ-СДС” в Благоевградска област. До последното броене на протоколите имаше интрига кой-кого ще измести. Последният в листата Стефан Апостолов (на снимката горе) стана първи с над 9 507 лични гласа.

Той е син на Апостол Апостолов - Поли - прочутият кмет на Симитли. Стефан беше депутат в предния кабинет, като се прочу с четене на доклад, в което сричаше и враговете му и недоволни треньори го нарекоха "Сричащият депутат".

Източник: marica.bg