Кои са по-нетрадиционните видове спортове в онлайн букмейкърските къщи?

...
Според едно от последните проучвания в хазартния бранш, търсейки подходящ
Коментари Харесай

Според едно от последните проучвания в хазартния бранш, търсейки подходящ букмейкър за регистрация, играчите много често посочват разнообразието от спортове като топ фактор за тяхната селекция. Все повече потребители предпочитат да имат на свое разположение повече пазари от стандартните ставки на футбол и тенис. В действителност, тези спортове, наред с баскетбола и волейбола, са налични навсякъде (включително и в Melbet и nostrabet.com). Освен това, информацията за тях в интернет е предостатъчно много, за да могат играчите да оформят крайната си прогноза за дадено събитие, лига или първенство.

От друга страна, в днешни дни ставаме свидетели и на така наречената тенденция за презадоволеност на клиента. Той получава достатъчно много в секцията с популярните спортни дисциплини и малко по малко те започват да му омръзват. Ето защо съвременните играчи все по-осезаемо проявяват интерес и към по-нетрадиционни видове спортове за онлайн залози.

Нека ви представим най-любопитните сред тях. Съвсем възможно е и вие да проявите интерес към някой от тези нестандартни спортни дисциплини, налични в не малко на брой букмейкърски къщи онлайн:

Хокей на трева. Ще се учудите, но това не е толкова нов или необичаен спорт. Всъщност, той е с почти същите правила като тези на стандартния хокей на лед. Хокеят на трева е обявен за олимпийски спорт в началото на 20 век, а според историческите сведения корените му се откриват още в Древна Елада. Хокей на трева се играе често във Великобритания, откъдето са и основните мачове за залози в букмейкърите, които предоставят този тип спортна дисциплина.

Хедис. Ето това вече си е изключително странен вид спорт. Той се играе на нещо като тенис маса, но топката е съвсем различна. Всъщност, става дума за футболна топка, а самата маса е разграфена с няколко секции, всяка от които силно наподобява бутилка.

Кърлинг. Феновете на зимните олимпийски игри може би са чували за тази игра. Става въпрос за отборна игра, която се осъществява на ледена площадка. Използват се гранитни камъни. Идеята е те да достигнат максимално близо до центъра на специално изрисувани на терена окръжности. Що се касае до залозите на кърлинг, те са изключително популярно във Великобритания, откъдето стават такива и по цял свят. Нека не забравяме, че Великобритания е една от страните с най-голям брой развити букмейкъри.

Плажен футбол е точно това, което си представяте, когато чуете за него. Става въпрос за футбол, чийто терен обаче не е тревен, а пясъчен, защото се играе на плажа. Интересното при този спорт е, че все още се водят борби за унифициране на неговите правила. В различни лиги от различните краища на света правилата в плажния футбол се различават. Първи опити за тяхното уеднаквяване се прави през 90-те години. Както и при класическия футбол, и при плажния една от най-силните нации в дисциплината е бразилската.

Бадминтон. Всеки е чувал за бадминтон. Интересното при залозите на този спорт е, че те набират все по-голяма популярност сред играчите. Още по-интересно е, че тук можете да намерите класическите за футбола залози Хендикап. Друг любопитен факт за залагането на тази спортна дисциплина е, че коефициентите тук са доста динамични. Ето защо феновете на залозите на бадминтон са и любители на така нареченото „пазаруване на коефициенти“ – тоест търсене на най-добрата ставка за даден мач в мрежата.

Източник: novini247.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР