Когато започнах кариерата си във Франция, бяхме петима приятели, петте

...
Когато започнах кариерата си във Франция, бяхме петима приятели, петте
Коментари Харесай

Големият Ален Делон: Дължа Всичко, Което Съм Като Мъж, На Армията, А В Киното - На Жените

Когато започнах кариерата си във Франция, бяхме петима другари, петте пръста на ръката - Жан-Пол Белмондо, Жан-Пиер Касел, Жан-Луи Трентинян, Жан-Клод Бриали и аз, най-малкият, най-младият, Ален Делон. Днес кой написа за звездите? Никой. Пишат се сюжет за пари, за дадена тематика ", споделя артистът, който през ноември ще навърши 83 години, написа дир.бг.

Делон добавя в просторно изявление за френския в. " Монд ", представено от Българска телеграфна агенция, че съжалява единствено за едно нещо, което не е направил през 60-годишната си кариера, а точно, че не се е снимал във филм на жена режисьор. " Искам, преди да умра, да направя филм под режисурата на жена ", споделя той и загатва френските режисьорки Лиза Азуелос и Майвен, с които би желал да работи.

Съпоставяйки се с сътрудника си Жан-Пол Белмондо, Делон споделя, че сред тях има разлика. Белмондо е учил специалността в продължение на години и е комик, до момента в който " аз съм артист, а артистът живее. Аз постоянно съм живял моите функции. Никога не съм ги играл ", споделя Ален Делон.

В изявлението той споделя, че на 17 години е бил надалеч от задачата да пробие в киното и е постъпил в армията. Бил пратен в Индокитай и се върнал оттова изменен. " Дължа всичко, което съм като мъж, на армията ", признава той. Тогава Мишел Корду, дамата на кинодеятеля Ив Алегре го харесва и кара мъжа си да го вземе в кино лентата си " Когато се намесва дамата ". Така през 1957 година Делон напуща армията и се посвещава на новата си пристрастеност - киното. Следват 10 филми за по-малко от пет години.

Легендата на френското кино признава, че е попаднал в специалността на киното с помощта на дамите.

" Те са тези, които ме карат да върша кино. Жените ме желаят, дават ми всичко, дами, които са се влюбили в мен. Те са най-малко шест или седем години по-възрастни от мен. Тогава аз желая да видя в очите на тези дами, че съм най-красивият, най-високият, най-силният и по тази причина ставам артист ", споделя Делон, употребявайки настоящо време.

Той споделя, че животът му можело да се развие и по различен метод и той да стане сводник.

Титанът на киното споделя и за желанието си да спре да снима филми, с цел да не " направи оня филм, който ще е допълнително ".

" Имам толкоз изключителна кариера, че не желая да направя оня филм, който ще е допълнително, който ще е непотребен ", признава Делон, който се е снимал в над 80 кино лентата и е работил с най-големите режисьори като Антониони, Висконти, Мелвил.

Същевременно Делон добавя: " Режисьорите, с които бих могъл да фотографирам филм, са всичките покойници. Кълна ви се, не виждам през днешния ден, който може да ме накара да се фотографирам в негов филм. Или пък би трябвало да е някой, който да ми показа една страхотна история ".

Ален Делон споделя, че преди да се отдръпна има желание да играе в пиеса, озаглавена " Залезът на един звяр " на Жан Фонтен.

В изявлението Делон визира тематиката и за половите похищения, която е доста настояща в света на шоубизнеса. " Сексуалният тормоз не се е родило с Харви Уайнстийн. С Уайнстийн се слага въпросът за властта ", споделя Делон, визирайки случаите, в които половият тормоз идва от страна на хора, имащи власт над своите жертви.

После Делон споделя, че е бил също жертва на полов тормоз като млад.

" Мога да ви потвърдя, че съм бил подлаган на полов тормоз, когато бях по-млад. Имаше две или три дами, които ми се нахвърлиха. Приех това, бях благополучен и не извиках полицията ", споделя артистът.

Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР