Когато за първи път научихме, че Райън Рейнолдс и Самюъл

...
Когато за първи път научихме, че Райън Рейнолдс и Самюъл
Коментари Харесай

Ще се избият ли Райън Рейнолдс и Самюъл Л. Джаксън

Когато за първи път научихме, че Райън Рейнолдс и Самюъл Л. Джаксън ще вземат участие дружно във филм, бяхме леко скептично настроени.

 Райън Рейнолдс ще се снима в „ Stoned Alone “
Райън Рейнолдс ще бъде новият " Сам у дома "

Нов прочит на класическа комедия

През 2017 година по кината обаче потегли " Бодигард на килъра " и двамата тотално ни опровергаха. Иначе казано - хареса ни, а и освен на нас, тъй като приходите в международен мащаб бяха в размер на 180 милиона $ .

Задачата на героя на Дедпул, извинете, Райън Рейнолдс беше да опази жив този на Самюъл Л. Джаксън, който на всичкото от горната страна пък е наемен палач. Много смях имаше, изключително когато хеликоптер се разруши на покрива на Българска народна банка. Но това е реда на нещата, тъй като част от снимачния развой мина в България.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от The Hitman's Bodyguard (@hitmansbodyguard) на Авг 15, 2017 в 2:46 PDT

Хубавата вест, съгласно Variety, е, че ще има и втори филм. Очаква се фотосите да стартират през март 2019 година, а в основните функции още веднъж да забележим Райън Рейнолдс, Самюъл Л. Джаксън и Салма Хайек . Героите на Джаксън и Хайек ще вербуват този на Рейнолдс, с цел да се причисли към тях на рискова задача по крайбрежието на Амалфи.

 Самюъл Л. Джаксън и препоръките му за сполучлив живот
Съветите за сполучлив живот на Самюъл Л. Джаксън

5 съвета от един от най-хубавите

Вторият филм още веднъж ще бъде създаден от Millennium Studios и Lionsgate, което усилва възможностите част от фотосите още веднъж да се проведат на родна земя.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР