Когато външността на някого е толкова отблъскваща, хората си казват,

...
Когато външността на някого е толкова отблъскваща, хората си казват,
Коментари Харесай

Колкото грозновата, толкова и нагла! Зъбатата Мегз дължи 600 бона на България, а продължава да мами

Когато външността на някого е толкоз отблъскваща, хората си споделят, че вътрешната хубост е значима. Дизайнерката Мегз обаче опровергава това изказване, тъй като нито извън, нито от вътрешната страна е стойностна жена.

Миглена Каканашева, която от напълно млада има манията да е известна и богата, без значение по какъв начин, в този момент е затънала в блатото на всичко това, което сама си аргументи. Алчността й мина всички граници, тъй като поради нея трябваше да емигрира, откакто банкрутира.

Мегз е публично без бизнес от към една година насам, а половин година преди този момент избяга в Дубай, с цел да не попадне в пандиза. Зъбатата дизайнерка обаче продължава с наглостта си да печели пари.

Макар „ Мегз-1 “ да бе закрита от Национална агенция за приходите, Миглена към момента продавала облеклата си, само че го правела единствено онлайн. Тя правила тази активност безусловно нелегално, нито пускала касов бон при продажбите си, нито е оторизирала някъде, че прави сходна активност.

Продажбите й обаче са факт. За тях разкриха някои от клиентките й, които с изненада научиха, че Мегз в действителност е банкрутирала и няма право на комерсиална активност.

Дизайнерката не може да върти бизнес у нас, до момента в който не изплати на страната всичко, което й дължи. А то е в размер на цели 600 000 лева, които са насъбрани от укриване на налози.

Наглата Каканашева обаче не се трогва от закона и даже уголемява активността си. Тя печели пари и посредством онлайн семинари, които дава. Те са свързани с личностното развиване и смяна на индивида. Престъпница дава препоръки за душевния комфорт на хората, което наподобява смешно и неуместно.

Мегз е приключила „ Психология “ и може би по тази причина се е захванала със семинарите. Тя извървя доста дълъг път до славата, която след това я погълна и направи престъпница.

Точно преди 10 години стартира всичко за Миглена Каканашева. През 2013 година тя взе участие в „ Къртицата “, а тогава още никой не я знаеше. Още тогава лъжеше непрекъснато, а след това направи бизнеса си с облекла, въпреки да не е ясно от кое място взе пари, с цел да го започва.

Днес Мегз към този момент е едно минало. Провалена като дизайнер, провалена като жена (от години е без гадже), провалена и като българка (тъй като не може да се върне в родината, с цел да не я арестуват). Съдба, която не е за завиждане.

Източник: Уикенд
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР