Когато тръгна първата вълна на разпространение на коронавируса много от

...
Когато тръгна първата вълна на разпространение на коронавируса много от
Коментари Харесай

Какво е знаел Джуд Лоу за пандемията преди нас

Когато потегли първата вълна на разпространяване на ковид доста от нас си споделиха: " Е, не, този филм сме го гледали ". А в случай че някой не го беше, бързо попълни този пропуск.
 Айрис Лоу и излиза ли от сянката на звездните си родители красивата щерка на Джуд Лоу и Сейди Фрост
Дъщерята на Джуд Лоу – красива и сполучлива

Новата ни фаворитка

Разбира се, става дума за кино лентата на Стивън Спилбърг " Заразяване " от 2011 година, който споделя за разпространяването на гибелен вирус по света, голям брой жертви и забавянето на създаването на животоспасяваща ваксина.

Единият от актьорите, изиграли значима роля във кино лентата, е Джуд Лоу. Във видео изявление за сп. GQ той споделя, че е бил наясно с вероятността за пандемия още от 2011 година

Актьорът споделя, че в процеса на работа над кино лентата режисьорът Спилбърг си е сътрудничил с научни консултанти. Учените тогава са предизвестили за действителна заплаха от такава пандемия. " Беше ясно, че нещо сходно ще се случи. Учените, с които работи Стивън, бяха опитни и образовани хора ", споделя Лоу.

Актьорът добавя, че главният въпрос по време на тогавашната полемика е бил не " дали ", а " по кое време ".

Той споделя, че когато стартира разпространяването на COVID-19 в първите месеци на 2020 година, незабавно е направил асоциация с кино лентата. " За страдание не бях извънредно сюрпризиран ", споделя артистът.
 Джуд Лоу и раждането на шестото му дете
Джуд Лоу стана татко за шести път

Не човек - машина е този мъж

Междувременно единствено в Съединени американски щати същинският ковид е заразил над 13 милиона души и е лишил повече от четвърт милион човешки животи, напомня Daily Mail.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР