Когато Тита и Недко Николов се разделиха, го направиха доста

...
Когато Тита и Недко Николов се разделиха, го направиха доста
Коментари Харесай

Ето го доказателство! Тита - бита от бившия си, показа пораженията

Когато Тита и Недко Николов се разделиха, го направиха много по-тихо от други известни българи. Нямаше онлайн обвинявания, изявленията и клюки. Но това не значи, че не е имало драма.

Една от версиите за раздялата, беше, че Недко е бил певицата. И май тя ще се окаже вярната. В своя Instagram профил Тита качи една много блестяща фотография, само че два от пръстите ѝ са бинтовани:

Виж още: Галена била на инжекции за намаляване? Андреа пусна следващата бомба

" Какво ти е на пръстчетата ", питат я под фотографията. Тита не дава отговор, само че го вършат вместо нея. " Никой не я е карал да се хваща с тоя абориген ", типично по български разясняват други.

Че домашното принуждение и насилието като цяло е нещо непоносимо, е реалност, само че няма по какъв начин да не си зададем въпроса какво се е случило преди багра. Така, де, надали Недко просто една заран се е събудил и е решил да набие половинката си.

Сред версиите по този въпрос е невярност от страна на Недко. Онлайн таблоиди писаха, че Тита е хванала ММА боеца в невярност и той се вбесил и я пребил. Другата версия пък е ревнивост от страна на Недко поради участията, провокативната визия на Тита и точно това отключило насилието.

Изображение: https://www.instagram.com/hrisistar/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР