Когато TikTok стартира своята функция за видео автобиографии миналия месец,

...
Когато TikTok стартира своята функция за видео автобиографии миналия месец,
Коментари Харесай

Защо TikTok въвежда видео CV-та?

Когато TikTok започва своята функционалност за видео автобиографии предишния месец, това беше изненада за мнозина. Защо платформа, известна със своите бързи, постоянно странни видеоклипове, в този момент желае да разреши на хората да качват свои видео автобиографии, с цел да бъдат видяни от огромните компании?

Е, оказа се, че видео CV-тата, както и обществените мрежи като цяло, биха могли да играят все по-значима роля в подпомагането на хората да получат работни места. Функцията за видео автобиографии и професионално показване на TikTok беше стартирана по пилотна стратегия, която завърши в края на предишния юли, само че може да не е последното огромно изпитание на обществената мрежа да свърже работодателите с претендентите за работа. Видео резюметата се популяризират от китайската обществена мрежа като метод претендентите „ креативен и достоверно “ да покажат своите умения и опит, а приложения като TikTok и Instagram оферират завладяващи платформи за шерване и основаване на подобен тип наличие.

„ Предимството за претендентите е, че в този момент могат да покажат своята креативност “, споделя Никол Пен, президент на маркетинговата организация EGC Group. „ Лошото за работодателите е, че могат да видят цифровата визитка на един човек, която обаче може да бъде забелязана и от десетки други компании – и в случай че всички те стартират да го желаят по едно и също време, то в реалност може да настане битка за избрани фрагменти. “

Тъй като фирмите, които създават обществени мрежи, са склонни да взаимстват функционалности една от друга, Пен предвижда, че е единствено въпрос и на време и други уеб сайтове да стартират да оферират сходни видео кариерни резюмета.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР