Когато сватбената снимка на 85-годишната баба Танг в бяла рокля

...
Когато сватбената снимка на 85-годишната баба Танг в бяла рокля
Коментари Харесай

Сватбена СНИМКА на 85-г. булка и 24-г. младоженец шашна мрежата

Когато сватбената фотография на 85-годишната баба Танг в бяла рокля прегръщаща 24-годишно момче и държаща брачен букет, се появи в мрежата, провокира същински възторг и мигновено стана вайръл, написа jenata.blitz.bg.

Милиони консуматори шокирани осъждаха връзките сред двамата. Кадърът провокира какви ли не страсти. Булката и младоженецът с повече от 61 години разлика в действителност слисаха света.



Историята зад фотографията обаче изобщо не е такава каквато наподобява, а всеки научил я, се просълзява от трогване.

От 1983 година Танг избавя дечица, които са изоставени. Тя се грижи за тях, изправя ги на крайници и по-късно се грижи те да попаднат в положителни приемни фамилии. Най-слабите и немощни обаче тя отглежда сама. Джанг от въпросната фотография и точно едно от тези деца.

Тогава, когато тя приютява момчето, тя и мъжът ѝ към този момент имат 5 свои деца и 6 осиновени, на които дават дом и обич. Обаче парите мъчно стигали за толкоз огромно семейство и точно поради това локални обществени служби им се притичат на помощ.
 Сватбена СНИМКА на 85-г. младоженка и 24-г. жених шашна мрежата

Когато Джанг пораснал той почнал да работи като пожарникар и да оказва помощ на деца в потребност, също като Танг. Момчето решила да зарадва най-любимото си създание в символ на признателност.

Цял живот Танг се е грижела за другите и е пренебрегвала себе си. Никога не е могла да облече сватбена рокля. Именно по тази причина Джанг решил да провежда сватбена фотосесия за нея и мъжа ѝ. Случило се по този начин обаче, че дядото не могъл да пристигна на сесията.

Тогава Джанг облякъл униформата си и заел мястото му, с цел да не разстройва старата жена. Когато тя видяла фотосите по-късно малко се смутила, само че била доста щастлива.
 Сватбена СНИМКА на 85-г. младоженка и 24-г. жених шашна мрежата

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР