Когато сте готови да създадете своя бизнес гардероб, има пет

...
Когато сте готови да създадете своя бизнес гардероб, има пет
Коментари Харесай

Петте неизменни правила на мъжкия бизнес гардероб

Когато сте подготвени да създадете своя бизнес дрешник, има пет елементарни правила, които би трябвало да имате на разум. Те ще оказват помощ на всеки мъж постоянно да излъчва класа и грациозност.

Правило 1: Трябва да ви пука

Веднага се вижда по кое време един мъж не се интересува от външния си тип. В бизнес конюнктура един подобен човек може да бъде общопризнат като някой, който не се интересува и от работата, кариерата и сътрудниците си.

Ако желаете да ви вземат насериозно в офиса, би трябвало да ви пука. На всички ни е известна поговорката „ По облеклата посрещат, по мозъка изпращат “. Хората в близост гледат по какъв начин се обличате и, без значение дали ви харесва, това е един от факторите, въз основата на които образуват мнението си за вас. Ако желаете сътрудниците ви да ви почитат, започнете от бизнес облеклото си.

Правило 2: Заложете на качеството

Бизнес облеклата, които си купувате през днешния ден, евентуално ще са с вас в продължение на няколко години, изключително формалните костюми и обувките. Отделете нужното време, с цел да ги подберете добре и инвестирайте във допустимо най-хубавото качество, което можете да си позволите. Дори и офис дрескодът да еволюира, някои неща си остават класика.

Правило 3: Научете какво би трябвало да сгъвате и какво – не

Това наподобява явно, само че е доста значимо, в случай че желаете да запазите облеклата си в положително положение за дълго време. Ризите, саката, якетата и панталоните постоянно би трябвало да са на закачалки, като за връхните облекла се уверете, че сте избрали задоволително необятни такива. Можете да сгъвате тениските, бельото, дънките, пуловерите и жилетките си.

Правило 4: Запазете обувките си във форма

Особено в случай че сте си купили доста скъпи обувки, евентуално желаете да ги носите за дълго. За да го постигнете, можете да вземете специфични дървени подложки, които да поставяте в обувките, когато не ги носите. Те ще запазят вярната форма на обувката.

Правило 5: Не претъпквайте дрешника си

Нямате потребност от доста облекла за професионалния си дрешник. Организирайте го добре, с цел да откривате всичко допустимо най-бързо на сутринта, вместо да губите скъпо време в обсъждане и съчетание.

По материал на Luxe.digital
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР