Когато става въпрос за лични финанси, днешните потребители търсят все

...
Когато става въпрос за лични финанси, днешните потребители търсят все
Коментари Харесай

TBI стана първата българска банка партньор на Visa във финтех програмата Fast Track

Когато става въпрос за персонални финанси, днешните консуматори търсят от ден на ден улеснение и еластичност, само че и по-персонализирани услуги. За да отговори на тази нужда, продължава да затвърждава позициите си на водеща phygital банка в Югоизточна Европа, която дава банкови услуги от последващо потомство. Финтех методът ѝ беше приет от Visa, един от международните водачи в цифровите разплащания, и TBI стана първата българска банка сътрудник в програмата Fast Track за новаторски финансови компании. Програмата поддържа световната финтех екосистема посредством даване на достъп до извънредно необятната база софтуерни и осведомителни запаси на Visa. Така TBI се причислява към одобрени финансови институции от целия свят, които са част от този новаторски хъб.

Какво е Visa Fast Track?

Fast Track е стратегия, която разрешава на започващи и към този момент наложени организации да се възползват от сигурността, надеждността и мащаба на Visa, с цел да основават модерни разплащателни решения, съкращавайки процеса от месеци до седмици. Това, което отличи TBI от конкуренцията в района, е фокусът да предлага финансови и спомагателни внедрени услуги посредством необятна мрежа от phygital канали. Участието на банката в програмата Fast Track е самопризнание за сполучливата ѝ цифровизация, неповторимия бизнес модел, отличните финансови резултати и наличието ѝ на интернационалните пазари, което непрекъснато се разраства. Така TBI ще се възползва от експертността на Visa в сфери като бизнес тактика, маркетинг, дизайн и ръководство на риска, както и от опцията да работи взаимно с други водещи финтех играчи от всички точки на света.

Какво печели клиентът?

Партньорството с Visa е идната стъпка в устрема на TBI да усъвършенства своите бързи и сигурни банкови услуги, които към този момент ще бъдат подплатени с репутацията и необятния обсег на един от международните водачи в разплащанията. Така от април 2022 година българските клиенти на банката, а скоро по-късно и потребителите в Румъния и Гърция, ще получат физическа или виртуална карта Visa, декларирана посредством мобилното приложение на TBI, и ще могат да правят заплащания елементарно през своя смарт телефон. Всички всекидневни действия — от заплащане на битови сметки до погасяването на кредитни вноски — ще бъдат осъществявани в цифрова среда и без старания, единствено с няколко клика. Освен това отличителната Neon карта на TBI ще дава опция на клиентите да се възползват и от решението на банката „ Купи в този момент, заплати по-късно “ (Buy now, Pay later) при извършване на покупки. BNPL разрешава разсрочването на заплащания до 90 дни без лихви и спомагателни такси.

„ Партньорството сред Visa и TBI свидетелства за значимостта, която и двете организации отдават на нововъведенията, и демонстрира, че гледаме в една посока. Фактът, че сме първата българска банка в програмата Fast Track, е самопризнание за нашата забележителна цифровизация и потвърждава, че сме точният финтех сътрудник за Visa “, споделя Питър Барон, CEO на TBI.

„ За нас е наслаждение да виждаме по какъв начин банките сътрудници се възползват от опциите, които Visa обезпечава за цифровизация на финансовите услуги, с което улесняват живота на своите клиенти и сътрудници. Чрез програмата Fast Track даваме на финтех компании достъп до принадлежности, с които да осъществят концепциите си. Със своя новаторски бизнес модел и фокус върху клиентите, TBI Bank беше идеалният претендент. Съвместната ни работа ще способства още повече за развиването на цифровите разплащания в България и ще увеличи удобството и сигурността им “, добавя Каталин Крецу, общоприет управител на Visa за Румъния, България, Хърватия и Словения.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР