Когато става въпрос за лични финанси, днешните потребители търсят все

...
Когато става въпрос за лични финанси, днешните потребители търсят все
Коментари Харесай

TBI е първата българска банка партньор на Visa във финтех програмата Fast Track

Когато става въпрос за персонални финанси, днешните консуматори търсят от ден на ден улеснение и еластичност, само че и по-персонализирани услуги. За да отговори на тази нужда, TBI продължава да затвърждава позициите си на водеща phygital банка в Югоизточна Европа, която дава банкови услуги от последващо потомство. Финтех методът ѝ беше приет от Visa, един от международните водачи в цифровите разплащания, и TBI стана първата българска банка сътрудник в програмата Fast Track за новаторски финансови компании. Програмата поддържа световната финтех екосистема посредством даване на достъп до извънредно необятната база софтуерни и осведомителни запаси на Visa. Така TBI се причислява към одобрени финансови институции от целия свят, които са част от този новаторски хъб.   

Какво е Visa Fast Track?
TBI Bank и PRAKTIS с решение за по-достъпни артикули за дома
Според данни на Националния статистически институт, в последните години българските семейства бележат растеж в разноските за жилищно обз...
Прочети повече
Fast Track е стратегия, която разрешава на започващи и към този момент наложени организации да се възползват от сигурността, надеждността и мащаба на Visa, с цел да основават модерни разплащателни решения, съкращавайки процеса от месеци до седмици. Това, което отличи TBI от конкуренцията в района, е фокусът да предлага финансови и спомагателни внедрени услуги посредством необятна мрежа от phygital канали. Участието на банката в програмата Fast Track е самопризнание за сполучливата ѝ цифровизация, неповторимия бизнес модел, отличните финансови резултати и наличието ѝ на интернационалните пазари, което непрекъснато се разраства. Така TBI ще се възползва от експертността на Visa в сфери като бизнес тактика, маркетинг, дизайн и ръководство на риска, както и от опцията да работи взаимно с други водещи финтех играчи от всички точки на света.  

Какво печели клиентът?

Партньорството с Visa е идната стъпка в устрема на TBI да усъвършенства своите бързи и сигурни банкови услуги, които към този момент ще бъдат подплатени с репутацията и необятния обсег на един от международните водачи в разплащанията. Така от април 2022 година българските клиенти на банката, а скоро по-късно и потребителите в Румъния и Гърция, ще получат физическа или виртуална карта Visa, декларирана посредством мобилното приложение на TBI, и ще могат да правят заплащания елементарно през своя смарт телефон. Всички всекидневни действия — от заплащане на битови сметки до погасяването на кредитни вноски — ще бъдат осъществявани в цифрова среда и без старания, единствено с няколко клика. Освен това отличителната Neon карта на TBI ще дава опция на клиентите да се възползват и от решението на банката „ Купи в този момент, заплати по-късно “ (Buy now, Pay later) при извършване на покупки. BNPL разрешава разсрочването на заплащания до 90 дни без лихви и спомагателни такси.  


„ Партньорството сред Visa и TBI свидетелства за значимостта, която и двете организации отдават на нововъведенията, и демонстрира, че гледаме в една посока. Фактът, че сме първата българска банка в програмата Fast Track, е самопризнание за нашата забележителна цифровизация и потвърждава, че сме точният финтех сътрудник за Visa “, споделя Питър Барон, CEO на TBI.  
TBI Bank и Фрамар с решение за по-лесен и безвреден достъп до фармацевтични артикули
С удължаването на изключителната епидемиологична конюнктура в страната и настъпването на грипния сезон, потребността от сигурност, обществена диста...
Прочети повече
„ За нас е наслаждение да виждаме по какъв начин банките сътрудници се възползват от опциите, които Visa обезпечава за цифровизация на финансовите услуги, с което улесняват живота на своите клиенти и сътрудници. Чрез програмата Fast Track даваме на финтех компании достъп до принадлежности, с които да осъществят концепциите си. Със своя новаторски бизнес модел и фокус върху клиентите, TBI Bank беше идеалният претендент. Съвместната ни работа ще способства още повече за развиването на цифровите разплащания в България и ще увеличи удобството и сигурността им “, добавя Каталин Крецу, общоприет управител на Visa за Румъния, България, Хърватия и Словения.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР