Когато става въпрос за астрологично обяснение на тези замислени чувства

...
Когато става въпрос за астрологично обяснение на тези замислени чувства
Коментари Харесай

Ето кои са най-сантименталните зодии

Когато става въпрос за астрологично пояснение на тези замислени усеща на носталгия, Луната е това, към което би трябвало да се обърнете. Това е по този начин, тъй като Луната в астрологията е планетата на дома, фамилията, уюта, страстите и предишното. Ако Луната прави избрани интензивни астрологични аспекти с други планети във вашата рождена карта или заема някои от по-емоционално сензитивните къщи на зодиака, това може да покаже податливост към по-нежно сърдечно отношение към вашите мемоари и усеща.
Прочетете, с цел да разберете дали сте един от зодиакалните знаци, прочут със своята прочувственост .
Рак
Ракът е зодия, ръководена от Луната - която е планетата на спомените, страстите и сантименталността. Раците са тези, които са най-склонни да се изгубят в сантименталните си усеща. Ракът е един от прочувствените водни знаци на зодиака, което прави представителите на тази зодия надълбоко чувствителни и сърдечни по природа. Тези нежни водни хора прекарват доста време, фокусирайки се върху предишното и копнеейки за горчиво сладките прекарвания, чувства и усеща от миналите дни. Те са склонни да икономисват мемоари и да им придават доста смисъл.
Скорпион
Не позволявайте на твърдия екзоскелет на Скорпиона и напълненото с отрова жило да ви заблудят. Докато Скорпионите са склонни да бъдат интензивни и мощно задвижвани търсачи на истината, те имат надълбоко сензитивна и уязвима страна, заради което са склонни да бъдат частни хора, които изискват доста, преди да се отворят към другите. Но откакто Скорпионът построи връзка с някого или нещо, те стават отдадени и нежни. И въпреки че може да не са бързи да го покажат, тези прочувствени връзки имат за тях бездънен и заветен смисъл.
Риби
Рибите са мечтателите на зодиака и постоянно плуват в моретата на своите страсти и мечти. Тези креативен и духовни водни знаци построяват еднообразно дълбоки връзки с неща като изкуство и музика, както и с хората. Нещо толкоз просто като ария или стихотворение може елементарно да ги изпрати да се носят по жадния поток от спомените им. Те са естествено чувствителни и са в дълбока връзка със своите усеща.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР