Когато става въпрос за астрологично обяснение на тези замислени чувства

Когато става въпрос за астрологично обяснение на тези замислени чувства ...

Ето кои са най-сантименталните зодии

Когато става въпрос за астрологично обяснение на тези замислени чувства на носталгия, Луната е това, към което трябва да се обърнете. Това е така, защото Луната в астрологията е планетата на дома, семейството, уюта, емоциите и миналото. Ако Луната прави определени интензивни астрологични аспекти с други планети във вашата рождена карта или заема някои от по-емоционално чувствителните къщи на зодиака, това може да покаже склонност към по-нежно сърдечно отношение към вашите спомени и чувства.
Прочетете, за да разберете дали сте един от зодиакалните знаци, известен със своята сантименталност.
Рак
Ракът е зодия, управлявана от Луната - която е планетата на спомените, емоциите и сантименталността. Раците са онези, които са най-склонни да се изгубят в сантименталните си чувства. Ракът е един от емоционалните водни знаци на зодиака, което прави представителите на тази зодия дълбоко чувствителни и сърдечни по природа. Тези нежни водни хора прекарват много време, фокусирайки се върху миналото и копнеейки за горчиво сладките преживявания, усещания и чувства от изминалите дни. Те са склонни да спестяват спомени и да им придават много смисъл.
Скорпион
Не позволявайте на твърдия екзоскелет на Скорпиона и напълненото с отрова жило да ви заблудят. Докато Скорпионите са склонни да бъдат интензивни и силно задвижвани търсачи на истината, те имат дълбоко чувствителна и уязвима страна, поради което са склонни да бъдат частни хора, които изискват много, преди да се отворят към другите. Но след като Скорпионът изгради връзка с някого или нещо, те стават отдадени и нежни. И макар че може да не са бързи да го покажат, тези емоционални връзки имат за тях дълбок и свещен смисъл.
Риби
Рибите са мечтателите на зодиака и винаги плуват в моретата на своите емоции и фантазии. Тези творчески и духовни водни знаци изграждат еднакво дълбоки връзки с неща като изкуство и музика, както и с хората. Нещо толкова просто като песен или стихотворение може лесно да ги изпрати да се носят по жадния поток от спомените им. Те са естествено чувствителни и са в дълбока връзка със своите чувства.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com