Когато си сред най-популярните холивудски двойки трябва да си наясно,

...
Когато си сред най-популярните холивудски двойки трябва да си наясно,
Коментари Харесай

Заедно ли са Ник и Приянка

Когато си измежду най-популярните холивудски двойки би трябвало да си наясно, че клюките по твой адрес няма да спрат. И че не постоянно е нужно да им обръщаш внимание. Пример за последното са Приянка Чопра и Ник Джонас.
 Приянка Чопра, Ник Джонас и по какъв начин тя опроверга слуховете за раздялата им
Разделят ли се Приянка Чопра и Ник Джонас

И какво породи тази мълва

Съвсем неотдавна из онлайн пространството се заприказва, че двамата са се разделили.

А повода за това беше фактът, че актрисата махна семейството Джонас от профила си в Instagram. Няколко дни по-късно двамата опровергаха слуха, като се появиха красиви и влюбени на The Fashion Awards в Лондон на 29 ноември.

39-годишната Приянка взе участие в подкаста Ladies First на Лора Браун, в която описа повече детайлности за фамилията си и компликациите, през които е минало. " Изминалата година беше доста мъчно. Беше мъчно да си надалеч от у дома във времена, в което е мъчно да пътуваш, с цел да видиш фамилията си ".

Чопра споделя, че до момента в който работата я е задържала в Лондон, Ник е бил в Съединени американски щати, а родителите й - в родната й Индия. " Ужасявах се от мисълта, че не мога просто да хвана самолета, ако се случи нещо неприятно ", споделя тя.

Приянка добавя, че всякога, когато са можели, двамата с Ник са се събирали за по няколко дни или в Съединени американски щати, или във Англия. " Всеки от нас има своята кариера и сме се разбрали да не се месим в тази на другия, тъй като сме на първо място сътрудници ".
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР