Когато си майка на една от най-обичаните жени във Великобритания,

...
Когато си майка на една от най-обичаните жени във Великобритания,
Коментари Харесай

Големият повод на Кейт Мидълтън

Когато си майка на една от най-обичаните дами във Англия, е обикновено да бъдеш обект на внимание. Такава е Керъл Мидълтън, която на следващия ден ще навърши 68 години и надали медиите щяха да пишат за това, в случай че не беше майка на принцесата на Уелс.
 Кейт Мидълтън и за какво принц Филип, и кралица Елизабет са я одобрявали
Защо кралицата толкоз одобряваше Кейт Мидълтън

Кейт Мидълтън е олицетворение на вярванията й

Освен майка на Кейт обаче, както и на Пипа и Джеймс Мидълтън, Керъл има и сполучлив личен бизнес - компанията за продажба на всевъзможни аксесоари за празненства Party Pieces. Именно в формалния Instagram профил на компанията научаваме проектите й.

" Само на мен ли ми се коства, че януари съвсем отлетя? Което значи, че рожденият ми ден е съвсем тук. Често отпътувам на отмора по този мотив, само че тази година ще повикам слънцето, като провежда празненство с доста ярки и смели цветове, " се споделя в последната обява на Party Pieces.

От нея единствено може да предположим, че Керъл Мидълтън ще отпразнува рождения си ден вкъщи в имението си в Бъкълбери в Беркшир, което се намира на към час с кола от Аделаид Котидж, където живеят принц Уилям, Кейт и трите им деца.

Тримата внуци на Керъл - принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луис, сигурно ще са огромната й наслада на празника. Както и също тримата й внуци от Пипа - четиригодишният Артър, едногодишната Грейс и неотдавна родилата се Роуз.
 Снимка 585291

С осем дребни деца в дома и най-любимите хора в живота й към нея в Бъкълбери няма по какъв начин Керъл Мидълтън да не изкара страховит рожден ден. Дали обаче ще забележим някоя фотография от него следва да забележим, пишат Hello.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР