Когато си купувате чисто нов автомобил, обикновено той е изминал

...
Когато си купувате чисто нов автомобил, обикновено той е изминал
Коментари Харесай

Bugatti тества Centodieci над 350 километра със скорост до 380км/ч преди всяка доставка

Когато си купувате чисто нов автомобил, нормално той е минал сред 2 и 15 километра по време на превозване от една точка до друга, доставка и други логистични процедури. Когато купувате автомобил като Bugatti Centodieci, евентуално очаквате този пробег да е оптимално невисок за опазване на цената на автомобила.



На процедура, обаче, нещата не стоят по тъкмо този метод. Френската компания разгласи публично, че всяко от 10-те създадени Centodieci минава през специфичен тест преди крайната доставка до клиент, който включва маршрут от над 350 километра. По време на този тест колата се тества на летище за оптималната си скорост от 380км/ч, а също по този начин минава през слалом, тест на спирачките, ускоряване и други.



След като създадат теста, хората от Bugatti сменят маслото на скоростната кутия дружно с филтъра, както и гумите и джантите. Centodieci, което коства девет милиона евро, се базира на Chiron и разполага с 8.0-литров W16 мотор с четири турбокомпресора. Мощността му е 1 577 к.с., което е с 99 к.с. повече от Chiron. Разбира се, най-голямата разлика сред Centodieci и Chiron е персонализираната каросерия, която черпи ентусиазъм от емблематичния EB110.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР