Когато си говорим за звездни двойки – има такива, които

...
Когато си говорим за звездни двойки – има такива, които
Коментари Харесай

10 известни жени, станали жертви на тормоз и домашно насилие

Когато си приказваме за звездни двойки – има такива, които обожаваш и такива, които просто не понасяш и все пак следиш живота им.

В днешното видео ще ви представим 10-те обичани двойки, които се разделиха поради принуждение, опиати, алкохол, прекомерно доста купони или всичко това взето вкупом.
Риана и Крис Браун

Когато започнаха да излизат Риана и Крис изглеждаха като двойката-мечта. Тяхната връзка мина от прелестна в ужасна за доста малко време през 2008. Браун влезе в пандиза по обвиняване за домашно принуждение откакто фотоси на Риана изтекоха в интернет – тя беше с насинено към и подпухнало лице.

Уитни Хюстън и Боби Браун

15-годишният брак сред Уитни и Боби беше най-меко казано много трагичен. Това бяха дни, изпълнени с опиати, алкохол, домашно принуждение и прекомерно доста купони. Хюстън се удави във ваната на стаята си след приложимост на кокаин и тежко сърдечно заболяване. Много хора упрекват Браун за гибелта на великата певица.

Томи Лий Джоунс и Памела Андерсън

След като двойката подписа брак единствено след 4 дни след запознанство си, това не вещаеше нищо положително. Когато двамата се срещнаха, пристрастеността ги завладя доста бързо, само че през 1998 – три години след сватбата им, Томи беше задържан за малтретиране и двамата се разведоха.

Марая Кери и Томи Мотола

Марая Кери е единствено на 18 години, когато среща музикалния продуцент Томи Мотола. Те се ожениха през 1993 и се разведоха бързо през 1997 след обвинявания за полово и прочувствено малтретиране.

Тина и Айк Търнър

Тина и Айк Търнър имат несъмнено много бурна връзка. Те се срещат, когато тя е единствено на 18 и бързо двамата стартират да вършат музика дружно. Женят се малко по-късно, само че несъмнено не изживяват щастливи години дружно. Той е привързан към опиатите и алкохола и упражнява принуждение над Тина от самото начало. 16 години по-късно Тина подава молба за бракоразвод.

Мел Гибсън и Оксана Григориева

Тяхната разрушителна връзка стана притежание на всички, когато пияният Гибсън беше записан по какъв начин вика и наскърбява майката на детето си. В записа се чува и по какъв начин я удря по лицето. И макар, че ѝ предлага съглашение за 1,5 милиона $, тя ги отхвърля.

Ейми Уйанхаус и Блейк Филдър

Ейми умря прекомерно млада – на нежната възраст от 27 години. Нейният някогашен брачен партньор Блейк беше упрекнат за гибелта ѝ. Именно той ѝ сподели необятния свят на мощните опиати. Двамата се ожениха през 2007 и се разведоха две години по-късно. През 2011 нейната привързаност към алкохола и цигарите доведоха до завършек на живота ѝ.

Мадона и Шон Пен

Връзката сред Мадона и Шон Пен постоянно ще е настояща. Но в случай че са задоволително умни, те ще се поучат от предишното си и няма да вършат тази неточност да се събират още веднъж. Двамата се женят през 1995 и се развеждат 4 години по-късно. Говореше се, че той е упражнявал принуждение върху нея, само че Мадона отхвърли тези клюки през 2015.

Майк Тайсън и Робин Гивънс

Майк и неговата първа брачна половинка вземат решение да сключат брак след едвам година откакто са се срещнали. Това се случва през 1988 и откакто Робин прави импровизиран аборт година по-късно, проблемите им стартират. Робин стартира да се опасява за живота си, тъй като Тайсън непрекъснато я блъскал и насилвал. Те се развеждат на Свети Валентин 1989 година.

Ким Кардашиан и Деймън Томас

Преди да се влюби в своя принц, Кайни Уест, Ким беше омъжена за Деймън от 2000 до 2004. Едва през 2010 тя откри храброст да приказва за предходния си брак. Ким показа, че Деймън я е удрял по лицето, блъскал я е в стената и ѝ е давал пари да си направи липосукция, с цел да наподобява съвършено за него. Тя показа, че не ѝ е било разрешено да напуща къщата без да каже къде отива и с кого.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР