Когато се замислите за изневяра, вероятно наум ви изскачат някои

...
Когато се замислите за изневяра, вероятно наум ви изскачат някои
Коментари Харесай

5 зодии, склонни да изневерят и да го скрият

Когато се замислите за невярност, евентуално мислено ви изскачат някои зодии, които са известни с непостоянството си в любовта. Една от тях са Близнаците. Те са склонни да губят интерес бързо. Трудните и напрегнати обстановки в любовта ги напрягат и ги карат да търсят моментална разтуха на друго място, тъй като по този начин е по-лесно.

Не единствено Близнаците са измежду най-известните прелюбодейци в зодиака. Има още 4 зодии, които са склонни освен да изневерят на сътрудниците си, само че и да го скрият и да се създадат, че нищо не е станало, написа az-jenata.bg.

Кои са зодиите, които са склонни да изневеряват и да го крият?

Овен

Овенът е огнен знак, ръководен от Марс. Това е планетата на действието, експанзията и мощната половост. Тази зодия има извънредно огромно полово предпочитание, само че има и склонността да се отегчава елементарно. Партньорът на Овена би трябвало да е непрекъснато нащрек, тъй като Овните имат неприятния табиет да изневеряват, само че и да се вършат най-безцеремонно, че нищо не се е случило. Дори да бъдат хванати в невярност, те ще отхвърлят до последно, а най-после може да трансферират виновността и върху колегата си, обвинявайки го, че е отегчителен.

Овните постоянно губят интерес, когато сътрудникът им не може да отговори на тяхното бързо движение на живот. Те се занимават с доста неща по едно и също време. Работохолици са. Обожават да са в центъра на вниманието, да получават похвали за добре свършената работа. Обичат и да бъдат хвалени от половинките си. Когато не получават обожанието им, губят интереса си и изневеряват.

Овенът е знак, който ще изневери евентуално без въобще да се замисли. Желанията им и пристрастеността им постоянно им пречат да реагират рационално, а работят под диктовката на страстите си. Правят това, което усещат на момента. По-вероятно е Овенът да прекара една бурна нощ с някого и да се върне при половинката си, в сравнение с да поддържа дълготрайна спекулация. Овните не обичат да лъжат половинките си, по тази причина избират да не броят еднократната забежка за невярност.

Близнаци

Сред всички зодии в зодиака, Близнаците са едни от най-големите неверници, както във физически, по този начин и в прочувствен смисъл. Тяхната двулика природа им оказва помощ да изневеряват и в двата смисъла на това разбиране. Те могат да лъжат колегата си, че го обичат без това въобще да е по този начин. Когато изневеряват, те не считат, че вършат нещо неправилно, а по-скоро че половинката им си е заслужила това с държанието си. Никога не биха си признали какво са направили, а даже биха го повторили.

Близнаците са измежду зодиакалните знаци, които са най-податливи на страсти, променливи настроения, внушения и стремежи. Те са въздушен знак, което ги прави летящи в облаците и бягащи от отговорност във връзките. Близнаците имат непрестанна потребност да изпитват неспокойствие във връзките си. Лесно им доскучават обичайните улегнали връзки. Търсят завършения и знаят по какъв начин да ги открият, защото имат общителна и обаятелна аура. Човек в никакъв случай не знае с какво отблъсква Близнаците. Самите те нямат пояснение за отегчението си.

Близнаците се нуждаят от многообразие, независимост, еластичност в живота, тъй че да не усещат никакви окови. Това ги прави щастливи и това би ги оставило в дълготрайна връзка. Ако се усещат притиснати, те бягат и търсят независимост и удоволствия на друго място, само че постоянно не изоставят сътрудниците си, а поддържат връзките си с тях, въпреки и хладни.

Понякога претекстът им за невярност е обвързван с проучването на други сътрудници, връзки и вероятни връзки. Ако хванете Близнаци в невярност, те ще отхвърлят до последно, даже истината да е явна. Близнаците са извънредно умни и интелигентни и са по-склонни да измислят ужасно опрощение, с което да ви убедят, че грешите, в сравнение с да признаят и да се извинят. Не се учудвайте, в случай че ви кажат това, което желаете да чуете. След това ще вършат още веднъж каквото са си наумили.

Везни

Везните се ръководят от Венера, планетата на романтичността и фокуса върху връзките и връзките. Везните са приказливи, общителни, обичат да флиртуват, даже да нямат за цел да изневерят. Харесва им погалването на егото им, харесва им да са харесвани. Те са прелестни любовници и го знаят. Често изкушението надвишава флирта и те пристъпват към невярност. Рядко сътрудниците им ги хващат обаче, тъй като Везните са изкусни лъжци.

Когато считат, че не получават задоволително от сътрудниците си, Везните изневеряват. Така разтоварват виновността от плещите си, тъй като считат, че са били подтикнати да го създадат. Ще създадат всичко допустимо да скрият изневярата от половинката си, тъй като не обичат да затръшват вратите зад тила си.

Ако сътрудникът им въпреки всичко ги хване в невярност, ще създадат всичко допустимо по силите си, с цел да отрекат или да убедят половинката си, че бърка. Тази зодия избира пасивния метод в връзките. Ако бъдат притиснати в ъгъла, чак тогава ще бъдат почтени с колегата си. Обикновено са склонни и да поддържат дълготрайна спекулация. Ако тази спекулация се окаже с капацитет за връзка, може и да преминат от едната връзка в другата. Везните просто не обичат да са необвързани.

Везните обичат да бъдат обожавани и да бъдат третирани по сантиментален метод. Ето за какво, в случай че имат връзка със земни знаци, които са минимум склонни на сантиментални прояви, като Козирог или Дева, Везните биха изневерили.

Скорпион

В реалност Скорпионът е един от най-верните зодиакални знаци. Той изневерява единствено когато се смята за прочувствено засегнат и неразбираем. Трябва да има по-дълбока причина за Скорпиона, която да го накара да изневери. Той не би го направил единствено от пристрастеност, ентусиазъм или просто за спорта. Скорпионите имат мощна полова сила, само че все пак тя не ги подтиква да изневеряват без никаква причина.

Когато изневерят обаче, никой не е в положение да ги хване. Няма да си признаят до последно. Ще отхвърлят даже очевидното, само че няма да поемат виновността за стореното. Няма да проявят ни минимум страдание. Биха пазили изневярата си в дълбока загадка.

Това е по този начин, тъй като Скорпионът се ръководи от Плутон – планетата на загадъчността и тайните. Когато става въпрос за укриване на нещо, Скорпионите са най-хубави в това. Ако действието им излезе нескрито, ще създадат всичко допустимо да прикрият следите си.

Сексът играе огромна роля в подсилването и заздравяването на връзката със Скорпион. Ако нещо в секса куца, Скорпионът го приема прекомерно персонално и обръща взор на открито в търсене на сътрудник, с който да задоволи пристрастеността си. Ако Скорпионът има връзка с егоцентрик, какъвто да вземем за пример е Лъвът, той би се чувствал подценен, подтиснат в полов проект. Ако Скорпионът не получава задоволително полово наслаждение от половинката си, той го търси на друго място, тъй като страстите и сексът за Скорпионите са тясно свързани.

Риби

Рибите са другият зодиакален знак с изключение на Близнаците и Везните, които демонстрират изявена двоякост. Неслучайно и наименованието на зодиакалния им знак е в множествено число. Рибите плуват в разнообразни направления. Стрелкат се в търсене на обич и благополучие. Интересуват се от противоположни на тях персони. Привлечени са от полярности.

Често носят розови очила, които им пречат да видят ясно картината, в която се намират. В доста случаи не правят оценка обективно връзката и връзките си, което ги кара да страдат и да изневеряват, търсейки прочувствена разтуха. Рибите се ръководят от Нептун – планетата на фантазиите, сънищата, фантазиите. Това им пречи да имат действителна и справедлива преценка за връзките, в които се намират.

Водните знаци имат доста огромна податливост да изневеряват. Въздушните и водните стихии, на които са подвластни Рибите и останалите водни знаци, както и въздушните, не могат да бъдат спрени. Водата и въздухът минават през всичко, протичат, прелитат, техният свободомислещ дух търси нови тръпки и завършения във всичко. Задълбочаването в възприятията е допустимо, само че би трябвало да е на доста надълбоко равнище, с цел да спре представител на зодия Риби да изневери.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР