Когато се консумира умерено, виното е изключително приятен начин да

...
Когато се консумира умерено, виното е изключително приятен начин да
Коментари Харесай

Кои са най-полезните сортове вино?

Когато се употребява умерено, виното е извънредно прелестен метод да завършите един стресиращ ден. Ако би трябвало да бъдем почтени, щом става дума за алкохол, наблюдението на количеството е най-важното нещо, което можете да извършите за вашето здраве. Но не всички виновност са основани еднообразно и варират доста във връзка с калориите, захарта и алкохолното наличие. Ето кои са най-полезните измежду тях.
Сухи червени
 Как да съхраняваме виното вярно? Как да съхраняваме виното вярно?
Неизбежно е виновността последователно да губят от първичния си усет и качество. Затова вярното им предпазване е основно, ак...
Виното, без значение дали е алено, бяло или розе, съдържа ресвератрол, който има антиоксидантни и противовъзпалителни резултати. Но защото аленото изсъхнало вино ферментира с гроздовите люспи по-дълго от бялото, то е с по-високо наличие на ресвератрола. Червените сортове като пино ноар и каберне совиньон са с най-високо наличие на антиоксиданти, което може да подкрепи здравето на сърцето.

Вина с ниско наличие или без захар
Захарното наличие на виновността може да варира доста - от 5,5% до 20%. Има някои марки виновност, които не прибавят нито захар, нито сулфити, което може да ви помогне да се чувствате по-добре на идната заран. Нискоалкохолните совиньон блан, пино гриджо, шардоне или пино ноар имат минимални количества захар.
 Каква е разликата сред Мерло и Каберне Каква е разликата сред Мерло и Каберне
Мерло и Каберне са най-популярните червени виновност в целия свят, само че доста хора не знаят какво прави всяко от тях друго и неповторимо. Разбир...
Газирано вино
В случай, че не обичате шампанизирани виновност, можете просто да добавите газирана вода към своето обичано такова, което е занимателен метод да „ разтегнете ” потреблението си.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР