Когато Рикардо Тиши пое Burberry беше ясно, че ще отнеме

...
Когато Рикардо Тиши пое Burberry беше ясно, че ще отнеме
Коментари Харесай

Седмица на модата в Лондон: Make Burberry great again!

Когато Рикардо Тиши пое Burberry беше ясно, че ще отнеме известно време да открие своя път в архивите на стилната къща.

И в случай че постоянно главната цел на английския бранд е била да демонстрира точно най-хубавото от английската мода, става известно, че колкото повече Тиши се оставя да прави това, в което е най-хубав, толкоз по-добре за марката.

Изненадващо, не архивите, а Рикардо извежда Burberry напред.

И това става с помощта на неговите качества – майсторските му умения в кройката, усъвършенствани в Givenchy, европейският му инстинкт за изтънчен съблазън и афинитетът към модерните материи.

Именно тези му преимущества притеглят все по-млада и огромна публика, която се трансформира в предан покупател на Burberry, тъй като вижда себе си в силуетите на стилната къща и открива нещото, което желае повече от всичко в модата – разнообразието.

И Рикардо Тиши дава точно него в новата си сбирка за пролет-лято 2020. Там виждаме италианския жанр, изразен в съвършените кройки на костюмите, само че откриваме и контрапункт в лицето на готик-викторианското ентусиазъм, което слага голям размер и доста къдри.

И въпреки цветната палитра да се задържа в нюд, кафяво, черно и бяло, едно е несъмнено – тренчът постоянно ще бъде английският евъргрийн и Рикардо Тиши знае по какъв начин да го употребява и осъвремени.

Източник: tialoto
Снимка: Getty Images
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР