Когато преди повече от година научихме, че Нина Добрев ще

...
Когато преди повече от година научихме, че Нина Добрев ще
Коментари Харесай

Нина Добрев търси любовта в първия трейлър на Love Hard

Когато преди повече от година научихме, че Нина Добрев ще се снима във филм на Netflix, доста се въодушевихме, само че поради всички затруднения, които пандемията провокира, не мислехме, че ще го забележим скоро.
 Нина Добрев, Love Hard и първи фрагменти от сантименталния сериал на Netflix
Нина Добрев ще се влюби по Коледа

Какво да чакаме от сериала с българката

Горе-долу по този начин се и случи, тъй като чааак другия месец сантименталната комедия ще бъде пусната в стрийминг платформата. Преди няколко дни самата актриса пусна няколко фотоси, които се явиха и първи взор към Love Hard .

А в този момент към този момент любознанието ни към кино лентата се ускори още повече, тъй като беше пуснат и първи филмов откъс. Както към този момент знаем, сюжетът ще ни срещне с Натали (Добрев) - журналистка и непоправима романтичка, която е в непрекъснато търсене на идеалния мъж.

Но все по този начин се случва, че любовта я подминава. Един ден обаче в приложение за запознанства попада на Джош. Двамата си харесват доста и Натали толкоз хлътва по него, че безусловно прекосява страната, с цел да го изненада.

Но когато отива в дома му с изненада схваща, че Джош няма нищо общо със фотосите, тъй като наподобява по много друг метод. Да, добър е с Photoshop. Доста кофти, само че пък с ненаситност схваща, че индивидът, за който Джощ се е представял в действителност е същински и живее в града му.

За да се реваншира, Джош дава обещание да помогне на Натали да се запознае с Таг. Въпросът обаче е дали нещата ще потръгнат и няма ли точно Джош да се окаже мъжът на фантазиите ѝ.

Love Hard е в Netflix от 5 ноември
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР