Когато повечето от нас се замислят за Рим, в съзнанието

...
Когато повечето от нас се замислят за Рим, в съзнанието
Коментари Харесай

5 идеи за пътуване в Рим в стил la dolce vita

Когато множеството от нас се замислят за Рим, в съзнанието им изплуват известни забележителности като Колизеума и фонтанът „ Ди Треви “. Истинският дух на Рим обаче не може да бъде уловен от туристическите атракции, тъй като е в ежедневната хубост на италианската столица. Разходете се по съвсем всяка римска улица и ще видите от антични монументи с латински надписи до съвременни здания и тротоари, оживени от глъчката на локални поданици, които са тръгнали по задания или се любуват на спокоен ден, отдаден на разходки. От пиенето на утринно капучино до разглеждането на градините на Villa Borghese, представяме ви някои от най-хубавите способи да се насладите la dolce vita –в Рим, оповестени в.

Отдайте се на разходки
 Светъл образец: Словакия съди някогашния си министър председател 21 апр 2022 | Арестът на Бойко Борисов провокира всенародни тържества и... нищо повече. " Всяко знамение за три дни. " Не успяхме...
Градините на Villa Borgese са дом на огромен музей на изкуствата, цялостен с известни статуи на Бернини. На фона на вилата от 17-и век творбите на изкуството блестят както преди доста време, когато са били поръчани от семейство Боргезе - най-видните настойници на изкуството в Рим.

Разгледайте Рим в ретро Fiat 500

Уважете тесните улички на Рим в дребен ретро Fiat 500, с цел да откриете скрития сексапил на града и да погледните на известните атракции от нова позиция.

Посетете ресторант, който комбинира типичен жанр и съвременен привкус

Най-любопитни са заведенията, които оферират нов взор към типичен римски ястия в съвременна атмосфера с приглушено осветяване. Опитайте класическата паста Cacio e Pepe със сирене Pecorino Romano и черен пипер. За десерт не пропускайте реверанса на основния готвач към тирамисуто със нов и пресен привкус!

Вечеряйте в загадка градина

Casina Valadier e добре скрито ресторантче, за което постоянно си мечтаем в огромния град. Заведението е една от най-добре защитаваните секрети на Рим. От третия етаж се открива зашеметяваща панорама към Рим, както и базиликата Свети Петър във Ватикана.

Отпуснете се в модерна версия на римските бани

Разходките в Рим са същинско наслаждение, без съменение. Още по-сладка обаче е почивката след тях. Някои спа центрове там са въодушевени от античните римски бани и сигурно ще донесат приятност за всичките ви сетива.

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР