Когато попаднем за пореден път на грешния мъж, отново се ...

Когато попаднем за пореден път на грешния мъж, отново се

6 начина, по които оправдаваме мъжете, които не си заслужават

Когато попаднем за следващ път на неверния мъж, още веднъж се замисляме какъв е този наш шанс постоянно да избираме такива мъже, които нямат добър профил, които не си заслужават времето, страстите ни, изключително в случай че желанието ни е да създадем сериозна връзка.

Попадайки в нездравословни за нас взаимоотношения, ние постоянно оправдаваме въпросните мъже за това по какъв начин се отнасят към нас. Ето 6 метода, по които го вършим най-често.

„ Но той е толкоз секси. “

И евентуално е добър в секса, само че не е единственият мъж, който може да задоволи желанията ви, който ще ви притегля в неповторима осанка. Когато обаче се позабавлявате с него, с времето ще осъзнаете, че хубавият секс и визия не са задоволителни, в случай че мъжът не си коства като персона. Разбира се това не важи за тези случаи, в които не търсите съществено партньорство.

„ Но аз към момента го одобрявам! Нека да му простя. “

Не! Той не си заслужава прошката ви. Ако в миналото ви е изневерил или ви е посочил пренебрежение и липса на интерес по някакъв метод, предиздвикал ви е да се чувствате зле, не очаквайте позитивна смяна. По отношение на изневярата може би е добре да се запитате за какво не е положил старания да разиска половите ви проблеми с вас или във връзката като цяло, за какво не се е борил за взаимоотношенията ви, а е избрал по-лесния път на изневярата.

„ Той просто минава през фаза, срок. “

Отново оправдаваме нечие държание или липса на интерес. Да, той може да има сложен срок в живота си, само че това по какъв начин минава през него е индикатор за личността му.

Автор:

Източник: dnes.bg