Когато отборът ти трябва да опази подходящия за него резултат

...
Когато отборът ти трябва да опази подходящия за него резултат
Коментари Харесай

Нагледен урок от Георги Петков как се губи ценно време

Когато тимът ти би трябвало да опази подобаващия за него резултат в последните минути на мача, най-хубавият човек за губенето на скъпи секунди се назовава Георги Петков. Вратарят на Славия даде прегледен урок по какъв начин се прави това за следващ път.

В годините той се е доказвал неведнъж като човек, който знае по какъв начин да забави играта и това си пролича и в продължението на постоянното време в полуфинала с Ботев за Купата на България.

Тимът му трябваше да опази един гол задатък и Петков внезапно се свлече на земята, откакто улови една топка. Той се хвана за бедрото, изиска кракът му да бъде раздължен от съотборник, а на лицето му имаше гримаси на болежка.

Но незабавно след последния съдийски сигнал следи от болежки нямаше, а 42-годишният пазач правеше кръгчета на триумфа с разперени ръце. А този негов репертоар е изпитан неведнъж във времето.

Как се пази скъпо време на финала на значим мач при преференциален за тима ти резултат, можете да видите от картината в прикаченото видео с основен воин Георги Петков.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР