Когато общата цел е да се спаси човечеството от автомобилни

...
Когато общата цел е да се спаси човечеството от автомобилни
Коментари Харесай

Какво е да работиш за Илон Мъск


Когато общата цел е да се избави човечеството от автомобилни газове и да се изнесе на нова планета, самостоятелната персона губи цената си. Поне по този начин мисли милиардерът Илон Мъск, който е подготвен да смаже всеки изравен под него чиновник, в случай че реши, че мисленето му не подхожда с ползите на Tesla.

Наскоро Business Insider разгласиха изявленията с някогашни чиновници на компанията и хора, които са били от обкръжението на Мъск. Според думите им, работата в Tesla се прави под огромна доза напрежение и боязън, че всеки един работен ден може да им е последният.

За Мъск няма съботи и недели, и самият той чака от инженерите си, че ще са разполагаем в 22:00 ч. в събота за ревизия на поточната линия.

 Снимка 377769

За СЕО-то раждането на дете в фамилията не е задоволително положително опрощение за неявяване от среща или неспособност за диалог по телефона.

Оказва се, че цинизмите и обидите също са част от репертоара на милиардера, който е податлив да изгони надарен разработчик на коли в границите на по-малко от минута различия посред им.

Мнението на служащите е, че Мъск е тотално превзет от концепцията да избавя Земята и не би разрешил на никого и нищо да застане на пътя му. Към момента в Tesla няма нито един висшестоящ управител, който да може да се опълчи на Мъск.

Ако вероятно в миналото се озовем на изявление за работа в Tesla или SpaceX, наложително би трябвало да сме без парфюм, тъй като носът на Мъск е свръх-чувствителен и несъответствуващ мирис може да ни лиши от евентуална нова работа.

 Илон Мъск и NASA - какви проблеми си навлече поради една цигара
Как Мъск разгневи NASA

NASA стартира инспекции на SpaceX и Boeing

Много необичайно. Все сме си мислели, че Илон Мъск е мирен и обран човек, който умее да комуникира умерено и почтително. Уви, наподобява шефовете на компании от сходен мащаб са длъжни да имат сходна експанзия, имайки поради сходни разкази от сътрудници на починалия Стив Джобс.

 Из записките на дъщерята на Стив Джобс
Из записките на дъщерята на Стив Джобс

Лиса Бренън-Джобс споделя в книга за детството си със и без Стив
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР