Когато някой красавец се появи в обкръжението ни, не се

...
Когато някой красавец се появи в обкръжението ни, не се
Коментари Харесай

Защо не ти пише пръв, но ти отговаря веднага, когато го потърсиш?

Когато някой красавец се появи в обкръжението ни, не се бавим доста и намираме координатите му в обществените мрежи. Разменяме си другарство, започваме да следваме интензивността и профила му. Пишем си и даже беседваме онлайн, когато несъзнателно се засечем. Непрекъснато си задаваме въпроси, свързани с него и възможната връзка, която може да стартира. Имаме упования, само че виждаме, че в случай че ние не му пишем в чата, той няма да го направи.
Има някаква причина за това негово държание, само че каква е тя?
Играе някаква своя игра
Обикновено, това е държание на върл състезател, който подхранва егото си като ви кара да пишете първа, храни се от вниманието, което му обръщате. Спрете да му пишете за малко и вижте по какъв начин ще реагира.
 От коя кръвна група са най-страстните дами? От коя кръвна група са най-страстните дами?
Учените от дълго време са открили връзка сред кръвната група и темперамента на човек. Според езотериката съществува пряка взаимозависимост...
Поставя някакви граници в връзките
Тези, които постъпват по този начин, нормално скоро са претърпели разлъка, която ги е наранила надълбоко. Това ги кара да слагат бариери от боязън да не бъдат засегнати още веднъж. Не бъдете прекомерно настоятелни. Дайте му време да ви се довери и не бъдете нападателни в метода си към него.
Няма съществени планове
Има мъже, които по природа са небрежни, такива са и във връзките си. Те не възнамеряват обвързване и не влагат време и страсти. Щом не ви написа пръв и отговорите му са къси и дистанцирани, значи няма стремежи за интимни връзки с вас. Не си коства да си губите времето с „ завладяване на крепостта “. Ще ви споходи единствено отчаяние.
Не водите вълнуващи диалози
 Как флиртуват дамите съгласно зодията Как флиртуват дамите съгласно зодията
Какви са тайните оръжия, които употребяват дамите, когато флиртуват? Днес ще ви срещнем с част от тях, които другите зодии употребяват...
Малко откакто сте осъществили контакт в обществената мрежа и сте си писали интензивно, чатовете оредяват и тематиките стават скучни. Това не постоянно е знак, че не ви е харесал. Потърсете някоя друга обща и вълнуваща тематика, на която са си пишете — филм, книга и други Веднага ще си проличи дали тематиката е казуса или просто вие не сте му забавна.
Може да си има партньорка
Причината за неналичието на самодейност в обществената мрежа може да е съществуването на връзка. Може и да има различен обект на интерес, който се пробва да превземе.
Не получава никакъв късмет от ваша страна
Пишейки му непрестанно, може да го накарате да загуби интерес към вас. Оставете го за известно време. Нека той да поеме самодейността да написа.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР