Когато ни се случи нещо хубаво или пък имаме блестяща

...
Когато ни се случи нещо хубаво или пък имаме блестяща
Коментари Харесай

НЕ споделяйте с никого тези 7 неща, за да не ви урочасат

Когато ни се случи нещо хубаво или пък имаме блестяща концепция, бързаме да го споделим с другари, близки, сътрудници – с целия свят. Трудно е да пазим загадка, изключително в случай че става дума за нещо хубаво.

Понякога обаче би трябвало да запазим някои неща за себе си. Според мъдреци от древността за всяко нещо има време и когато то пристигна, това, което сме премълчавали, единствено ще се разкрие на хората, които би трябвало да го знаят. Тайната не е неистина, тя е просто премълчаване на нещо персонално, което не е нужно да споделяте на всеки. Като идващите 7 неща, които е по-добре да запазите за себе си.

Плановете си – не е нужно да споделяте проектите си на близките, изключително в случай че те към момента не са почнали да се осъществят. Освен, че някой може да опита да ги осуети, счита се, че човек с неприятни планове може да ви урочаса, по тази причина премълчете и споделете, когато ги осъществите.

Добрините си – правете добре и не го разгласявайте, тъй като въпреки всичко не сте го създали за популярност, нали по този начин? Вършете положително и бъдете в мир със себе си, това ще ви бъде задоволително.

Ограниченията си – може би сте решили да преустановите нездравословен табиет, да вкара нов режим на хранене, сън или друго, не го споделяйте с другите.
 5 неща, които НИКОГА да не споделяш с половинката си 5 неща, които НИКОГА да не споделяш с половинката си
Разбира се, че за една връзка е значимо сътрудниците да са почтени един към различен. Лъжите са неприятна основа, която е причина една връзка д...

Смелостта си – тук става дума за смелостта да победиш самия себе си, да се изправиш пред страховете си, да преборите свои нездравословни привички и така нататък За това обаче, с изключение на вие самите, различен никой няма да ви даде премия, даже да споделите. Ето за какво, преборете се, бъдете смели, бъдете горди със себе си, бъдете мощни и не споделяйте тези си триумфи с другите.

Духовността си – човек би трябвало да се стреми към духовно извисяване, да чете, да се учи, да усъвършенства и заздравява връзката си с Бог. Когато получите духовно прояснение или се извисите, не го споделяйте с близките. Нека това бъде нещо ваше, скъпо и тайнствено, което да ви дава сили и да ви кара да се усеща в естетика със себе си.

Лоши думи – в случай че се разхождате по улицата и чуете някой да приказва неприятни думи за различен човек, не продължавайте делото му, разказвайки на приятелите си за това. Оставете ги в пространството и оставете този човек да носи отговорността за думите си, тъй като кармата рано или късно ще го застигне. Когато срещнете околните си, по-добре им разкажете положителна история от вашето или нечие друго всекидневие, която да се концентрира върху положителни и позитивни думи или каузи.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР