Когато НБА прекъсна сезона си, битката за последното плейофно място

...
Когато НБА прекъсна сезона си, битката за последното плейофно място
Коментари Харесай

Пеликанс влизат в плейофите заради Зайън Уилямсън?

Когато НБА прекъсна сезона си, борбата за последното плейофно място в Западната конференция към момента не бе приключила. Мемфис Гризлис заемаха осмата позиция с баланс 32-33, само че активът им пред Портланд, Ню Орлиънс и Сакраменто бе единствено 3.5 победи повече.

НБА разиска сюжет, при който 20-те най-хубави тима в Лигата, без значение от конференцията, да се разделят в пет групи и най-хубавите два отбора от всяка група да продължи напред. Такова решение бе признато едвам от 25% от генералните мениджъри в НБА, само че обстановката тук е друга.

Според журналиста от ESPN Брайън Уайндхърст НБА просто се пробва по всякакъв начин да направи по този начин, че крилото на Пеликанс Зайън Уилямсън да вземе присъединяване във финалната фаза на сезона. Новобранецът пропусна огромна част от сезона, само че от дебюта си на паркета екзалтира почитателите и обезпечи " взрив " на рейтингите на Лигата.

" Ще ви кажа едно: този сюжет цели да включи Зайън Уилямсън в играта. Не споделям, че НБА ще тръгне по този маршрут, само че към този момент чух, че без значение какво ще се случи, Пеликанс ще бъдат в плейофите. Това ще е първият път в историята на НБА, в който Лигата ще изрита топката в полето на Пеликанс ", сподели Уайндхърст.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР