Когато Меган Маркъл стана съпруга на принц Хари и официална

...
Когато Меган Маркъл стана съпруга на принц Хари и официална
Коментари Харесай

Промяната, която Кейт направи заради Меган

Когато Меган Маркъл стана брачна половинка на принц Хари и публична част от кралския двор, тя незабавно се трансформира и в директен съперник на Кейт Мидълтън . Двете херцогини влязоха в пряк, въпреки и мълчалив конфликт за вниманието и обичта на хората и медиите, който продължи до оповестяването на Мегзит.

Въпреки че херцогинята на Кеймбридж е доста по-напред с материала и ролята на брачна половинка на краля й е обезпечена, тя даде всичко от себе си, с цел да бъде на равнище и да не отстъпва по нищо на Маркъл.

Кралски специалисти, които следиха деликатно държанието и на двете в последните близо две години, са стигнали до извода, че Мидълтън е претърпяла забележима смяна около появяването и последващото овакантяване на Меган .
 Снимка 474107

Тази смяна е във външния тип на херцогинята на Кеймбридж . Маркъл, която пристигна от средите на шоубизнеса, бе привикнала да е постоянно блестяща и на моменти леко провокативна. Тоалетите й ставаха съществена тематика за диалог, а Кейт нямаше различен избор, с изключение на да последва нейния образец.

Така Мидълтън стартира да сортира тоалетите, които ще трансфорат и нея в холивудска принцеса . Залагаше повече и на рокли от висшата мода, като постоянно е била известна с афинитета си към по-достъпните марки. Но на война като на война. Макар и фешън...
 Снимка 474108

За близо две години херцогинята на Кеймбридж промени дрешника си и грима си, с цел да бъде почтена конкуренция на Меган и да не разрешава да я засенчи. А в този момент, когато Маркъл към този момент е надалеч от кралския двор, Кейт се върна към нормалния си жанр , написа Daily Mail.
 Принц Хари, Меган Маркъл и сбогуването им с кралския живот
Сбогуването на Хари и Меган с кралския живот

До нови срещи

Мидълтън се усеща доста по-спокойна след Мегзит, тъй като към този момент го няма това непрекъснато състезание и съпоставяне, на което я подлагаха медиите след всяка изява. Сега тя може да бъде себе си, а Меган - да свети на аления килим, както постоянно е желала.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР