“Когато ме изберете на 14-ти ноември, точно се качвам на

...
“Когато ме изберете на 14-ти ноември, точно се качвам на
Коментари Харесай

Луна се оплаква на Джо Байдън

“Когато ме изберете на 14-ти ноември, тъкмо се качвам на 15-ти ноември се качвам на самолета, знам къде да отида, визата ми е подготвена. Парите стоят с имена, с банкови сметки, с офшорни истории, за които цяла България знае. А къде стоят - на бюрото на Байдън. Писмо съм написала още през вчерашния ден, на следващия ден ще бъде изпратено. ” - съобщи Йорданова.

Ето какво гласи и писмото:

“Скъпи приятелю, Байдън, Джо,, в който аз бях поканена за присъединяване. Когато прочетох първа точка от моята стратегия: “Лустрация в политическите и публични организации. Незабавно премахване на всички някогашни комунисти и чиновници на държавна сигурност и техните доносници от заеманите длъжности. Съд и затвор за виновниците, които направиха България най-бедната и най-корумпирана страна в Европа " - мен ме изгониха, бях нападната и щяха да ме удушат в студиото. Бях изгонена от национална телевизия. Само ние в България, скъпи Джо, не сме приели закон за лустрация от всички социалистически страни. Дори Украйна, която не е член на Европейски Съюз, одобри закон за лустрация. 77 години комунистите грабят от българския народ. (...) Ние сме на прага на физическо изгубване, скъпи ми Джо!”

" Ако би трябвало ще дремя пред Белия дом и ще върна откраднатите пари на българския изстрадал народ. " - закани се Луна.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР