Когато кажем пред Конгреса на САЩ, че трябва да направим

...
Когато кажем пред Конгреса на САЩ, че трябва да направим
Коментари Харесай

Кольо Парамов: Гешев може да си тръгне и мечтаните "чисти ръце" остават пак мръсни

" Когато кажем пред Конгреса на Съединени американски щати, че би трябвало да създадем конституционна промяна и съобщим, че Делян Пеевски е член на комисията за тези промени, Вашингтон знае, че той има 19 юристи в третата най-голяма адвокатска къща по делото " РИКО " (RICO - Racketeer Influenced and Corrupt Organizations Act), те знаят, че който влезе и е обвиняем по това дело, няма случай да не е наказан. Говорим за българска политика, само че би трябвало да съобразяваме в интернационален проект по кое време и по какъв начин предлагаме, с цел да мотивираме разновидността.... Българската политика би трябвало да я преглеждаме като производна база на корупцията . Това е фундаментът на прехода. Ако не можем да проумеем това и заместваме едно отричане, като вид, с друго,   това е абсолютният абсурд ".

Това сподели пред БНР финансистът Кольо Парамов и разяснява: 

" Констатирам парадокси на българската политика. Това е съдбовното за днешния ден. Очакванията не са положителни, тъй като това, което се развива в Народното събрание, изключително това, което стана с Делян Пеевски , ужасно доста ме тревожи поради безпринципността и поради изискванията, в които се стартират тези хрумвания ". 

По думите му към този момент има подготвеност за интервенция " Чисти ръце " в България , само че основният прокурор Иван Гешев може " да си тръгне тази или другата седмица и тогава мечтаните " чисти ръце " остават отново мръсни ":

" България се нуждае не от странни хора, които да вършат промени в Конституцията, а от хора, които да започват програмата " Чисти ръце ", която да подсигурява, че ще имаме честа народна власт, която чакаме от 30 години насам ". 

Интервюто на Снежана Иванова с Кольо Парамов в предаването " 12+3 " можете да чуете от звуковия файл.

По обявата работи: Наталия Кръстева
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР