Когато избират партньор в живота, повечето мъже обръщат внимание не

...
Когато избират партньор в живота, повечето мъже обръщат внимание не
Коментари Харесай

Мъжете от тези зодии НЕ търпят глупави жени

Когато избират сътрудник в живота, множеството мъже обръщат внимание освен на външните характерности на дамата. Разбира се, те също са значими, наред със способността за водене на диалог, равнището на осведоменост и интелекта като цяло. Представителите на тези 3  определено няма да стартират връзка с глупава жена.
Телец
Мъжът Телец не е привикнал с краткосрочни връзки. Той търси дама, която да стане добра майка на децата му. У дамите той цени мъдростта и остроумието. Разхождайки се по улицата, може да се загледа по привлекателно момиче с дълги мигли и обилен бюст, само че единствено за момент.
Водолей
Водолеите са родени психолози. Те елементарно четат хората по лицата. Определят " пръстовия отпечатък на интелигентността " или неговото неявяване. Мъжът Водолей търси сътрудник, който е еднакъв и забавен. Доста бързо му омръзва да прекарва времето си с малоумен човек.
Скорпион
Емоционалните и непостоянни Скорпиони търсят умен сателит, който да се помири с личностните им черти. В младостта си мъжът Скорпион харесва ярки, ексцентрични девойки, а в зрелост стартира да търси нещо напълно друго у дамите.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР