Когато Ива Георгииева се явява в Гласът на България с

...
Когато Ива Георгииева се явява в Гласът на България с
Коментари Харесай

Ива Георгиева - IVA от "Гласът на България" пусна авторска песен и клип

Когато Ива Георгииева се явява в " Гласът на България " с песента " How Deep Is Your Love " съумява да накара всички треньори да я пожелаят в тима си. Заедно с ментора си Иван Лечев стигна до огромния край на шоуто. Тя беше определена сред 12-те четвъртфиналисти в " Гласът " получи неповторимата опция да запише кавър със световноизвестната група " Clean Bandit " за плана " Tuborg Open ".

Снимка: ИВА ГЕОРГИЕВА - Mama (Tuborg Open x Clean Bandit - Official Cover)

Днес тя е IVA и на 3 юли в YouTube канала си показа новата си авторска ария " Пясъчни крепости " (гледай видеото по-горе). Екслклузивно пред Ladyzone.bg певицата описа за фотосите към клипа, които са били в съвсем рискови условия.

" Заснехме го в Дубай, малко след пика на пандемията, откакто към този момент беше разрешено да се излиза на открито. Снимките са осъществени като спазвахме всички ограничения за сигурност. Видеото беше планувано да бъде снимано в България на нашето Черноморие, само че поради пандемията взехме решение да е в Дубай, с цел да не се проточва прекомерно доста излизането на песента. Искахме да успеем да зарадваме всички с това лятно парче в верния интервал, по тази причина в последния миг, съгласно обстановката по света взехме решение, че Дубай ще е мястото за фотоси ", споделя певицата, която от пет години живее и работи в емирството.



Локациите в клипа са три. " Старият град на Дубай - едно място с доста история и друг взор над по този начин модерния и настоящ Дубай. Самата атмосфера там е друга, друго е чувството и настроението, съпоставено с космополитния и съвременен Дубай. Втората локация, определена от нашия екип, беше пустинята , където заснехме фрагменти на естествено основани кули, което в действителност прави връзка с песента, защото в нея се пее за " Пясъчни крепости ". Третото място е огромна сцена , в която се вършат и доста събития и събира огромен брой фенове. Там в действителност беше и най-екстремната част, тъй като беше над 40 градуса и трябваше да ставаме доста рано сутринта и да продължаваме със фотосите вечер след залез слънце ", изяснява Ива.

Цялото изявление с нея, от което ще разберете повече и за избора на визии и жанр, вижте в Ladyzone.bg:
IVA с нова ария и клип: Снимахме " Пясъчни крепости " на 40 градуса в Дубай (ВИДЕО) Решихме да покажем по-традиционната част на емирството и да ви срещнем с една друга част на Дубай, споделя финалистката от шестия сезон на "Гласът на България "
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР