Когато Huawei представи фирмената технология за ускоряване на графиката GPU

...
Когато Huawei представи фирмената технология за ускоряване на графиката GPU
Коментари Харесай

Huawei добавя технологията GPU Turbo и в старите смартфони, включително Honor 6X

Когато Huawei показа фирмената технология за ускорение на графиката GPU Turbo се предполагаше, че тя ще се поддържа единствено от най-новите смарт телефони на компанията.
Да си напомним, че технологията GPU Turbo на Huawei усилва успеваемостта на графиката с 60% и по едно и също време с това понижава потреблението на сила с 30%. И още, GPU Turbo прибавя поддръжката на HDR и спомагателни образни резултати в игрите. Самите игри стават доста по-плавни.

Както се очкаваше, първият модел с поддръжката на GPU Turbo стана новия геймърски смарт телефон Honor Play, а по-късно технологията получи Honor 10.

А в този момент Huawei съобщи, че на 31 юли ще излезе ъпдейт, който ще добави новата технология в смарт телефоните Honor 9i, Honor 7X и 9 Youth Edition. Малко по-късно, без да е оповестена съответна дата, същото възобновяване ще получат и моделите Honor 9 Youth и Honor 6X. А наскоро разработчиците оповестиха, че поддръжката на фирменото ускоряване на графиката ще получат смарт телефоните Honor 9 Lite, Honor 7X и Honor V10 (през септември) и Honor 9 Lite, Honor 7X и Honor V10 (през ноември).

GPU Turbo ще получат и телефоните от другия бранд на Huawei. Това са Huawei P20 Lite, Mate 10 Lite, Nova 2i, P Smart и Y9 2018 (през септември) и Mate 9, Mate 9 Pro, P10 и P10 Plus (през ноември).
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР