Когато гражданите са ви избрали, очакват работа. Да си вземеш

...
Когато гражданите са ви избрали, очакват работа. Да си вземеш
Коментари Харесай

Красимир Каракачанов: Ако ГЕРБ подкрепят ДПС, аз и ВМРО нямаме място в коалицията

Когато жителите са ви избрали, чакат работа. Да си вземеш заплатата като депутата, да не идваш на работа, а да се въртиш в предаванията, ти се отказваш от битката си. Парламентарната естрада е най-високата естрада за публичност. Това сподели в утринния блок на Българска национална телевизия вицепремиерът и министър на защитата Красимир Каракачанов.

"Не е обикновено да лимитират преференциите. ГЕРБ не могат да приказват за мажоритарен избор, поради партийни сметки. Практиката сподели, че всеки пипнал изборите, пропада ", сподели още той.

"Ако не желаеме хората да псуват "на майка " парламентаризма, и да не вървят да гласоподават, можем да измисляме, всевъзможни неща като електронно гласоподаване и сходни ", добави вицепремиерът.

"Ако ГЕРБ поддържат Движение за права и свободи, аз и Вътрешна македонска революционна организация нямаме място в обединението. Циганското население в България, и тази част, която счита, че има единствено права, само че не и отговорности, и тези хора, които протягат ръка на живота, парцела и парите ви, нямат място. Законът е идентичен за всички. 90-те нямаше бранители на роми изнасилвачи на баби, тъй като служител на реда му блъснал пестник ", безапелационен бе министърът на защитата.

"Българските политици привикнаха някой различен да взема решенията за страната ни. Стига сме слушали Брюксел. Няма резултат да се потвърждаваме пред тях, вижте с какво се занимава Европа - джендъри и трети пол. Защо би трябвало да питаме детето какво е - момче, момиче или марсианчета ", приключи Красимир Каракачанов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР